Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusia1921

Pierwszy raz chłopak na mnie rękę podniósł

Polecane posty

Gość misioooooo ..
zayebac mu?

Gość kokgl;fksld;fdl;s
Najtrudniejszy pierwszy raz .Teraz już się nie będzie krępował .

Gość smiec i tyle
tylko pizzzzdy i dresy leją swoje kobitki 🖐️

bylo tego malo.. zabralam mu fajki bo sie prawie uzaleznil.. i poszlam po whisky sama sobie chcialam troszke nalac.. to Mi je zabral z przed nosa... to ja wzielam wyrwalam i wylalam na podloge..a On mnie w glowe uderzyl...i powiedzial Jebnieta suka....

heh nad czym sie tu zastanawiąc. dla kolesia widac wazniejszy jest alkohol :o

On zawsze taki spokojny chlopak powiedzial ze nigdy mnie nie uderzyl.. dobrze ze to w glowe uderzyl nie w twarz... powiedzial ze Ja nie pracuje a wylalam za jego pieniadze whisky :(

Gość ZawszeSzczery
Rozstan sie z takim prymitywem !!! Zawsze Cie bedzie bic. Znajdziesz sobie kogos normalnego i dojrzalego , a nie chlopaka ktory nie potrafi kontrolowac swoich emocji...

Gość veressa
cóż trochę despotyczne to twoje sachowanie. on ma prawo palić , możesz mu powiedzieć że to nie zdowo itp , ale nie masz prawa mu zabierać jego papierosów ani wylewać jego alkoholu i to jeszcze nie taniego. nie dziwie się że się wkurwił. choć z drugiej strony nie powinien cię uderzyć.

My nie palimy... Ja nienawidze papierosów ale On zaczal co chwile palic w naszym pokoju Ja mu nie zabraniam..ale powiedzialam aby po prostu przystopowal.. wiem ze zle zrobilam... i znajac zycie bedzie wina na kobiete

naprawde uderzyl mnie z calej sily... ja zamurowalam i wyszlam.... teraz lezy i sam sobie pije nie martwiac sie tym co Ja czuje....

Gość veressa
też zależy jaka jego była reakcja po tym jak cię uderzył. jak sie zaraz zorientował co zrobił i przeprosił to nie tak źle, ale jak usiadł po tym wygodnie na kanapie to już gorzej. jak drugi raz cie uderzy, bez konkretnego powodu, to się z nim rozstań definitywnie !

Nie przeprosil mnie.. powiedzialam mu z lzami w oczach ze pierwszy raz na mnie reke podniosles to On mi odpowiedzial ' i dobrze' i sie polozyl do lozka tak jak sie polozyl tak lezy pije whisky bo mial jeszcze troche w szklance i slucha muzyki na telefonie...a Ja siedze przy komputerze.... i nie wiem co mam zrobic...:((:((

Gość to uzyj papieru toaletowego
widze ze juz go usprawiedliwiasz. juz po tobie.

"ale powiedzialam aby po prostu przystopowal.. wiem ze zle zrobilam... " nic nie usprawiedliwia uderzenia drugiej osoby, o ile to ta druga osoba nie uderzyła pierwsza ciebie. albo teraz to utniesz albo staniesz się ofiarą, a to równia pochyła.

Gość veressa
a jak długo go znasz , to chyba powinno być początkowe pytanie

jeśli uważasz, że masz w sobie tyle siły, by przy kolejnym razie odejść, to zostań. dla mnie byłby to koniec. taka sytuacja jest niedopuszczalna. owszem, można wybaczyć, ale nie można tak zostać :( nie daj się!

On dobrze wie ze mu wybaczę... :( ale boli mnie to ze nie przyjdzie teraz do mnie i nie przeprosi... dzisiaj nawet nie chce spać z Nim...

ja bym już nigdy nie chciała z takim typem spać. skoro wie, że ty mu wybaczysz i swiadomie nie przeprosi, to co będzie później?

nie wiem..:( jest mi cholernie zle.. popatrz jest mi tak zle teraz.. a On jest toż za mna... i nic....

i wesz co.. a przed tym wydarzeniem co sie stalo...to sie kochalismy i zaraz po tym to sie stalo :(:(

gdyby przyszła do ciebie twoja najlepsza przyjaciolka, i powiedzialaby ci, ze jej facet ja uderzyl, bo niechcacy wylala mu piwo/wino/whiskey, i naciskala, by nie palil tyle, i ze po uderzeniu swiadomy jej smutku i przygnebienia nie zareagowal w zaden sposob, nie wykazal skruchy - co bys tej swojej przyjaciolce poradzila?

Kazała bym.. to co Ty mi każesz własnie... rozstac sie... bo moze nastepnym razem Cie uderzy mocniej...:(:(:( jejku... pierwszy raz mnie facet uderzyl moze nie placze ale mam lzy w oczach i jestem nadal w szoku..a On? wlasnie sie przekrecil na drugi bok i spi... ....