Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusia1921

Pierwszy raz chłopak na mnie rękę podniósł

Polecane posty

Gość majk@
skoro do ciebie nie przyszedł nie przeprosił , i powidział jeszcze "dobrze" , to dowód że cię nie szanuje. wiem , że to nie jest tak łatwo przestać kochać od tak. ale uważam że nie powinnaś tracić czasu na takiego faceta. a na pewno poznasz innego który będzie cię szanował

Gość to uzyj papieru toaletowego
no to masz neta, to szukaj sobie (albo jemu) mieszkania jak mieszkacie razem. zacznij zbierac swoje (albo jego) rzeczy z mieszkania w jedno miejsce. ostatecznie decyzja nalezy do ciebie. ja, bedac na twoim miejscu, zakonczylabym to. moze uderzyc cie ponownie, albo tego nie zrobic, ale to nie tylko o to chodzi, chodzi takze o skruche. widzial, ze cie nieprzyjemnie zaskoczyl, skruchy nie okazal, nawet glupiego "sorry, nie chcialem". to nie jest dojrzalosc, nie do zwiazku, bo w zwiazku trzeba miec na uwadze uczucia drugiej osoby.

Majk?? On tez ma na imie Michal.. wiesz co Ci powiem juz tyle partnerów mialam w zyciu i nie wyszlo...a gdy On sie pojawil... wiedzialam ze to ten jedyny... i ciezko mi bedzie sie z Nim rozstac.. :(:(:(

Ona mieszka obecnie ze mna i z Mama.. Ja mieszkam daleko za granica w anglii On przyjechal do mnie do Anglii z Bialegostoku i mieszka juz 7 miesiecy.

twoja decyzja, mam nadzieje, ze nie bedziesz jej w przyszlosci zalowala, jakakolwiek ona nie bedzie. ale bez szacunku, jak napisal majk, i bez zwracania uwagi na uczucia tej drugiej osoby zwiazku po prostu nie ma.

to zapisz kilka lokali do wynajęcia na kartce i daj mu rano :)

Jusia?

głowa do góry :) twardym trzeba być nie miękkim, o twoje dobro chodzi :)

daj znać jak jutro pojdzie, zapisze sobie ten topik

Bo nie potrzebnie zabieralam mu te papierosy... i nie potrzebnie wylalam ten alkohol..ale skoro mnie uderzyl po tym i wyzywal od suk...to chyba powinnam cicho siedziec..

ty przeprosić? a za co? ale chwila, bo czegooś nie skumałam. przecież to on na twoim i twojej mamy siedzi, to on ma obowiązek się dostosować, czyz nie?

tak masz racje powinien sie dostosowac.. gdybym tylko powiedziala Mamie ze On mnie uderzyl to strach co Ona by mu zrobila..

teraz śpi bo na 7 ma do Pracy..ale Jutro nie odezwę sie nie odbiorę telefonu bo zawsze na 2 przerwach do mne dzwoni... póki mnie nie przeprosi dla mnie On nie istnieje:)

owszem niepotrzebnie. tez by mnie to pewnie zirytowalo, ale nie na tyle by sie z lapami rzucać :o zwlaszcza z tak błahego powodu jak rozlanie whisky.. w koncu nie zrobilaś tego umyślnie.. kłotnie zawsze były i będą i co poradzisz.. nikt nie jest idealem. ja tez nie jedna rzecz zepsulam czy rozlałam ale nigdy nikomu nie przyszlo do glowy zeby mnie z tego powodu bić :o

trzeba byc twardym, zaslugujesz na szacunek nie mniej niz on, on nie mial prawa cie tak potraktowac, nie mial prawa. nie daj soba pomiatac. ja zmykam spac, i pamietaj - glowa do gory!

a jak człowiek sie tak agresuje z powodu alkoholu to już w ogole.. jak dla mmnie ma z tym alkoholem jakiś problem :o

Husky w tym problem ze Ja specjalnie wylalam ten alkohol bo mialam ochote sie napic tego alkoholu a ON mi zabral z pod nosa i krzyknal ze nie bede PILA to Ja wyrwalam ten alkohol i wylalam na podloge, ten sie wkurzyl walnal mnie w glowe i wyzywal.

hmmm no to fakt. wkurzyłabym się.. nie dlatego, że whisky rozlana, ale że mi ktoś tak po złości robi :D ale nic nie usprawiedliwia bicia!!!! kazdy ma prawo do złości, ale sami ponosimy odpowiedzialnosc za to jak ją rozładujemy.

Na jego miejscu tez bym sie wkurzyla.. to jest racja w tym... ale On tak na mnie krzyknal ze Ja nie pracuje nie bede za jego pieniadze tego PILA!! wiec Ja sie wkurzylam wyrwalam z reki i szybko wylalam...

Bo pomyslalam sobe On mi zabrania tego Pic? a siedzi na naszym utrzymaniu co za nic nie placi bo tak uzgodnila Moja mama bo to swieta kobieta!! tylko robi raz w tygodniu zakupy do domu. A Ja fakt faktem nie mam pracy szukam dosc dlugo...

nawet jakbyś była w 100% na jego utrzymaniu nie ma prawa cie uderzyć :o

Gość NIGDY NIGDY NIDGYyyy
nie ma wytlumaczenia na bicie kobiety. ZADNE wymowki nie dzialaja. Uderzyl raz? Jest smieciem i niczym. Wywal go chociazbys miala do polski wracac z biedy! Nie daj sie ponizac, nie daj soba pomiatac. Wiem, ze latwo mi mowic ale nie daj sie smieciowi. Prostak i burak. JEst mnostwo super facetow ktorzy traktuja kobiety z szacunkiem na ktore zasluguja. ZOSTAW go. Poplaczesz tydzien i przejdzie.. lepsze to niz ryczec co dwa dni bo Cie zbil za przesolona zupe. Trzymaj sie dzielnie i jak chcesz to Ci maila napisze, albo zostaw swojego to sie odezwe, pozdrowka A.

Gość Starszy Sierżant Sendur
Hyhyh, dostala wpierrdol i od razu pobiegla wyzalic sie na kafeterii :D. I bardzo dobrze zrobil, ze cie uderzyl. Wylalas mu dobry alkohol i jeszcze mialas pretensje 🖐️. Ja to bym cie pobil do nieprzytomnosci