Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Kolczyk Nad Ustami

Polecane posty

Powiedzcie mi ide dzisiaj sobie zrobic kolczyka nad ustami jak jest lepiej bardziej nizej wyzej czy na rancie ust?o 13.30 do roboty mam nadzieje ze sie normalnie mowi I CZY KRWI DUZO LECI?ide do studia przebic.A i fajne sa jakies kolczyki do kupienia w to miejsce

Gość kaczmarczyk teofil
Na członku sobie też zrób.

Gość oburzona stanem doktorów
lepszy w wardze (nie sromowej )

Wlasnie ladnie i coraz wiecej kobiet sobie robi ale mnie interesuje to co wyzej napisalam moze ktos znajdzie sie co ma takie cacko i napisze mi

ładnie? oO nie widziałem jeszcze ani jednego zdjęcia kobity która by miła taki kolczyk i by jej on pasował. poza tym aby taki kolczyk mieć trzeba jednak przebić dość grubą skórę więc może być lekkie krwawienie

Gość ,.,.,
Mialam, ale zaczal mi sie paskudzic i po paru dniach wyjelam. Dzis nie mam sladu po nim i nie zaluje, ze go nie mam. Mialam wtedy z 17 lat i mi sie podobal, teraz uwazam, ze wyglada tandetnie. Przy dluzszym noszeniu zostaje slad itd. ale to Twoja twarz i Twoja sprawa :P Krwi bylo troche, ale nie bolalo bardzo.

Gość ,.,.,
Lepiej zrobic go wyzej niz nad samymi ustami, a jesli chodzi o kolczyk to chyba tylko labret z kulka... Nie lepiej zrobic np. w pepku? Ladniej wyglada, choc duzo dluzej sie goi...Jest duzy wybor kolczykow, no i nie kazdy musi go widziec :) Od kilku lat jestem przeciwniczka piercingow na twarzy :P

Nie wiem jednak czy sie odwarze sa komentarze negatywne i duzo pozytywnych boje sie ze nie wytrzymam bolu przy przeklociu albo puzniej slyszalam ze tez cholernie boli?!i powiedzcie mi czy w calowaniu ten kolczyk przeszkadza?trzeba go myc 2 razy dziennie przez 4 miesiace?

,.,., -> co do pępka jest ok ale trzeba dobrać dobry kolczyk bo wiele z nich tandetnie wygląda.

Gość ,.,.,
Pare pierwszych dni mozesz miec spuchnieta i obolala twarz, wtedy pewnie bedzie przeszkadzal nie tylko przy calowaniu, ale jedzeniu itd, pozniej raczej nie :P Ja mialam zakazenie i wyjelam, bo z kulka ropy w buzi nie moglam nawet jesc, ale mysle, ze przy zachowaniu odpowiedniej higieny i odkazaniu ranki tego unikniesz. Przemywasz poki sie nie zagoi.

Wiem ze przemywac trzeba i to czesto ja mam poza tym jeszcze w jezyku kolczyka i szybko bardzo mi sie zagoil bez problemow a czy ze znieczuleniem to robia?w jezyku lekko zakulo nie bolalo nic.A po kilku dniach jak sie caluje nie przeszkadza ten kolczyk

Gość ,.,.,
Jesli naprawde tego chcesz to nie przejmuj sie opiniami innych. Sa ludzie, ktorym podobaja sie skaryfikacje, przekluwanie karku czy wszczepianie silikonowych rogow na czole :P A bol raczej wytrzymasz :P