Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w końcu chyba znalazlam.....

Moja suknia - prosze oceńcie.....

Polecane posty

ładna, chociaż osobiście wolę proste kroje, ale ta ma coś w sobie, w kazdym razie ładny ma ten dół i pieknie wykończona u góry, Gratuluję!:)

syll, dziekuję, dla mnie wazne jest też to że nie jest na kole jak większośc tiulowych, nie chcialam koła ta ma halkę:)

Gość PMG OMG
dziewczyno ,widac ze nie masz gudtu! boze ,sukienka jest tragiczna. bedziesz wygladac jak serwetka..... :O

co jest w niej niegustownego?? za malo błysklotek czy tafty?:)

eee tam, wcale nie jak serwetka, na tym drugim zdjęciu tak trochę wyszła, ale ma bardzo zwiewny tiul i nie wydaje mi się by był taki efekt, tylko pamiętaj o skromnych dodatkach, żeby nie było za strojnie

Gość malamiiiiiaaaaa
Moim zdaniem śliczna:)

Gość assssssssaaaa
nie jestem zwolenniczka tych ala ksiezniczek ale ta jest piekna oczywiscie jezeli jestes szczupla i dosc wysoka

madz, masz trochę racji, ale można się z tego wybronić brakiem koronkowego welonu, tylko czymś prostszym ( jeśli wogóle), BROŃ BOŻE RĘKAWICZEK, i delikatną biżuterią, a także gustowną fryzurą ( bez loków w koku;)

Gość ja się tak zastanawiam
Ma zaburzone proporcje. Za dużo na dole, za mało na górze. Góra wygląda jakbyś była półnaga, zaledwie mały skrawek materiału. A dół rozdmuchany.

o rekawiczkach nie ma mowy, oprócz sukni będzie bardzo prosto czyli buty to gładkie skorzane platformy bez palcow, co do welonu to nie wiem czy w ogole będzie, włosy lekko podpiete na bok, z bizuterii tylko kolczyki, kwiaty nie mam pojęcia jakie, ale jednokolorowe, może lilie przewiązane wstążką? co do pana mlodego - prosty czarny garnitur, wąski śledź i to wszystko cos takiego jak tutaj: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2391728fb6524ca1.html

tak w ogole zastanawiam sie co to za kwiaty na zdjęciu ktore wkleilam?? piekne sa...

nie jestem zwolenniczką takich sukni ale ta wyglada naprawde uroczo Pasuje idelanie do dziewczyny z linka. Tylko do tej sukni trzeba byc bardzo szczupłym i wysokim - i to nie rozmiar 38 , tylko 36 i ramiona bardzo szczupłe , bo inaczej będzie źle wygladała.

jestem szczupla, nosze 36 a co do wzrostu 168-169 ale do tego buty na pewno jakies 7-8 cm:)

http://www.igar.pl/galeria/suknie_%C5%9Alubne_papilio_2010/nr_1031.html to jest zdjecie z bolerkiem jakie jest do niej...tak tez mi sie podoba

Gość acha
śliczna sukienka,taka zwiewna i dziewczęca:)

Gość falsificate
Sukienka zupełnie nie w moim stylu, ale naprawdę urocza i oryginalna! Gdybym miała taką figurkę, pewnie przymierzyłabym taką, chociażby z ciekawości :) Ale bardziej podoba mi się bez bolerka!

Gość prinzesska27
Mnie sie podoba,

Gość ja mam 10
bardzo ładna tylko moim zdaniem ta koronka na dole nie pasuje ale to moje zdanie. ale ogólnie bardzo ładna