Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toommmki

Co zrobić żeby mieć złe wyniki badań na wątrobę?????

Polecane posty

Gość Toommmki

Jw Może macie sposób co zrobić wcześniej, aby wyszło źle badanie wątroby?

Gość Toommmki
zależy mi na tym, aby nie przejść tego badania

Gość bez urazy ale tobie to chyba
trzeba głowe przebadać :(

Gość Toommmki
Po prostu od czerwca mam pracować w złych warunkach i muszę coś zrobić, aby nie przejść tego badania, a w pracy odmowy nie przyjmują. Wszystko zależy od tego badania. Po 8 latach pracy nagle chcą mnie na siłę uszczęśliwić...

Nie wiem dokładnie o jakie badania chodzi:O.Ale wiem ze na wątrobę najbardziej szkodzą związki niektórych metali ciężkich i selenu i telluru:classic_cool:.W internecie można na lewo sporo kupić:classic_cool:.Tylko lepiej uważać aby nie przedobrzyć:P.Innym sposobem jest głodówka-o ile organizm jest skażony:classic_cool:.Mnie wątróbka bolała po głodówce tygodniowej jak nie robiłem dużo lewatyw z kawą:classic_cool:.Można też zastosować niektóre piguły-większość źle działa na nią:P.A co dokładnie za badania mają być:O?I może też by się przydały niedobory:D?

Gość czarodziej***
Toommmki, jest na to dobry, gwarantowany sposób. Przez tydzień poprzedzający badanie musisz swojemu organizmowi dawać niezły wycisk. Chodzi tu o maksymalne obciążenie. Np, codzienne wielokilometrowe biegi. Po powrocie do domu kilka szklaneczek wina i coś niezdrowego, tłustego na kolację. Zobaczysz, efekt murowany. Wiem to z własnego doświadczenia. Trenowałem do maratonu. Tak się złożyło, że w tym czasie musiałem zrobić próby wątrobowe. Lekarz oniemiał patrząc na wyniki! Podobno powinienem już nie żyć! Rodzina szukała dojścia do dobrego hepatologa. Powtórne badanie (już tak nie trenowałem, no bo chory niby byłem!) wykazało znaczną poprawę. Kolejne jeszcze lepsze były. Długa rozmowa ze zdziwionymi doktorami doprowadziła do konkluzji, że to moje katorżnicze treningi i wieczorne wineczko oraz tłuste kolacyjki tak na wątrobę wpłynęły. Powodzenia! ;)

czarodziej :) dobreee :) tez sporo cwicze...ale silowo z obciazeniem tommkii pewnie ci to nie na reke hehe ale jakbys potrzebowal "rozwalone" nerki hehe to przed badaniem tez jakis tydzien bierz kulturystyczna kreatyne (ogolnoie dobry zdrowy suplement) wyniki jak nic pokazuja uszkodzone nerki hiehie - duzo kreatyniny w moczu a to efekt rozpadu kreatyny