Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xerxesss

niekwestionowana gwiazda erotycznego jest.....?

Polecane posty

@Vera Zaraz... czy to znaczy, że kiedyś mówiłaś poważnie? Hmm, to byłoby trochę niepokojące. @Alicja Nie jestem gwiazdą, tylko "świecem dupom".

@Vera Twoja stopka to manifest czy lista kochanków? W sumie podchodzę pod uczoną małpę, więc może bym się nadał. @Alicja Ty, młoda, nie podskakuj, bo wykreślę Ciebie z notesika i będziesz mieć za swoje.

Gość szukam lepszego forum
vera kto to sa "podskakiwacze pod kulturę2? intrygujace :classic_cool:

Przykro mi, że nie znacie twórczości Juliana Tuwima. :) Jeszcze bardziej smucący jest fakt, ze nie potraficie samodzielnie myśleć i dociekać. Pytanie pomaranczy uważam za że-nu-ją-ce. :) 🖐️ Tak. Tuwim to nie tylko "Lokomotywa", "Dyzio Marzyciel" i "Ptasie radio". :) 🖐️

Gość vera jest ohydnie wylgarną
namiastka kobiecości, nie wiem gdzie sie rodza takie wulgarne babsztyle, mam tylko nadzieje, ze daleko ode mnie :o

Gość xeroxik
Tuwim to także żyd

Gość szukam lepszego forum
vera "Przykro mi, że nie znacie twórczości Juliana Tuwima. " :D dobra wyluzuj, za bardzo wczuwasz sie w role gwiazdy eotycznego :D get a life woman

@Vera Tuwim akurat napisał to jako sprzeciw wobec takiemu dociekaniu i analizowaniu. Więc zapytam się Ciebie zgodnie z tym duchem: "Co dla Ciebie znaczy to zdanie w kontekście tego forum". Chyba, że oczekujesz, że jak ścisłowiedy, będę oglądać jego twórczość przez lupę, żeby wiedzieć co jak i kiedy. @Alicja To jak, idziemy na pięterko, czy dalej będziemy się psztykać?

Kolejna ameba, która ocenia przez pryzmat forum. :( Normalnie nie mam słów. Nobaaa - dałam Ci po dyszce :classic_cool:

Najśmieszniejsze jest jednak to, że zniknę stad na miesiac czy dwa. potem wrócę na tydzień a i tak pomarańczowe niedowartościowane psie japy będą próbowałaby udowodnić swoją "wyższość" twierdząc, ze jestem tu 24/7 :classic_cool: A teraz, jak na baronową na swych baroniach przystało udam sie do swojej tajnej bazy za fotelem pradziadełłe coby sobie w spokoju obejrzeć "Filary Ziemi". A wy co, nygusy. Bla, bla, bla w stronę Perwersji czy Alicji? :classic_cool: 😴 🖐️ Cześć i czołem. :)

@Vera Co się dziwisz -- co zasiejesz to zbierzesz. Mnie oceniłaś już przez pryzmat forum, więc jesteśmy kwita. @Alicja Wiesz, czasami trzeba powiedzieć coś głupiego, żeby usłyszeć coś więcej niż zdawkowe, "tak", "nie" albo "może".

Vera coś kiedyś pierdziałaś , ze koooorew to Ty nie lubisz. Teraz chcesz być największą na kaffe? To jak to z Tobą w końcu jest? Pomoc Ci w zrealizować marzenie, jakieś znajomości jeszcze mam. :D

Dobrry !! Nie wnikając w przeszłe strony tematu - coście się tak Very uczepili, co ? Vera, córełko - cho no do domu, kolacja czeka :D !!

Gość afghksajfilj
Vera i Alicja sa super to jest moje zdanie sa tu od niepamietnych czasow i inni moga im buty czyscic. Nie dajecie sie wciagnac w to bagno i o to chodzi dystans to dwa i poczucie humoru to trzy. Szacun dla WAS dziewczyny.

Gość barrakuda....
Witam, jestem studentka psychologii i prowadze ankiete na temat sfrustrowanych zyciem kobiet, ktore przybieraja czarne nicki na kafeterii i kreuja wlasna tozsamosc na forum erotycznym dzieki czemu moga miec namiastke tego jak to jest byc cool. :classic_cool: Moj email starwannaB@cool.pl

Gość brawo barrakuda
Masz rację Pełno tu takich.Te wymieniane najczęściej są właśnie takie.

A ja bym powiedziała właśnie, ze najbardziej strustrowani są pomarańczowi "zawodnicy". Czyz nie? :) gdyby tak sprawdzic po IP to na zylion protzent cały czas napieraja i miauczą te same osoby od X lat. :D I nie ejstem tu od niepamietnych czasów a na czarno od stycznia 2010. Jako pomarańczowe gówienko pierwszy raz dałam głos w listopadzie 2009. :) No chyba, ze rok z hakiem to niepamietne czasy. :):):)