Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bułka:)

Dobra PANI ginekolog w Lublinie

Polecane posty

Gość Bułka:)

Dziewczyny doradźcie jakąś dobrą ginekolog w lublinie.

Gość pumpernikielka
Polecam panią Ewę Siudak, przyjmuje w przychodni na Weteranów oraz w szpitalu przy ul Kraśnickiej, bardzo dobry ginekolog, prowadziła moją ciążę, można o wszystko śmiało pytać na wszystkie pytania odpowie, naprawdę super babka :)

Ja odradzam p. Siudak, jak i gabinet na Kraśnickiej. Byłam u niej dzisiaj z 13-letnią córką na Kraśnickej na wizycie "w poradni dla dziewcząt". Gabinet zorganizowany tak, że trzeba się rozebrać przy samych drzwiach wejściowych, co prawda za parawanikiem, ale potem trzeba z tyłkiem na wierzchu i na boso przespacerować się przez cały gabinet- jakieś 5 m do fotela ginekologicznego. Drzwi oczywiście nie zamykane, w każdej chwili może ktoś zajrzeć, choćby po to, aby zapytać "dzień dobry, czy można?" Upokarzające, zwłaszcza dla młodziutkiej dziewczyny, dla której to była pierwsza styczność z ginekologiem! Badanie b. nieprzyjemne, córka przez cały dzień skarżyła się potem na ból w środku. Pani doktor Siudak, to jakaś zdewociała baba, która żyje chyba w innej epoce. Córka ma tak zbudowaną błonę dziewiczą, że uniemożliwia jej używanie tamponów, a ponieważ chodzi do szkoły sportowej i codziennie ma w-f, 3 razy w tyg. treningi, wyjazdy na rozgrywki i męczy się z podpaskami okrutnie, to zdecydowałyśmy, że trzeba ją przeciąć i po problemie. Pani doktor się strasznie obruszyła, że pierwszy raz się z takim pomysłem spotyka, żeby zaczekać, aż mała zacznie współżycie, żeby potem nie było pretensji, bo cytuję:" różnych ludzi się w życiu spotyka" itd. - chodziło o potencjalnego męża, dla którego nie byłaby już dziewicą :) Śmiechu warte! Że ma pacjentkę, która chce właśnie odtworzyć błonę, a ja przychodzę z takim pomysłem. Według niej odtwarzanie jest już normalne. Wiem jedno, nie poszłam tam słuchać o preferencjach facetów i ani do tej pani, ani do tego gabinetu więcej nie wrócimy.

Gość Aneta K16
Mam 17 lat, poszłam do niej na pierwszą w życiu wizyte. Pani ta była wulgarna, niedelikatna. Przepisała mi leki bez żadnych badań a na ulotce bylo wyraznie napisane ze nalezy zrobic serie badan przed rozpoczeciem przyjmowania ich. nie polecam jej ŻADNEJ kobiecie..

Gość Buła to Ty???
nie no Aga????