Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemkomuzykant

dziewczyna

Polecane posty

Gość przemkomuzykant

Jestem w miare mlody,uczeszczam do gimnazjum,mam srednia prawie 5.0,raczej chyba inteligentny,raczej zaradny,nie wiem czy ladny,ale dobrze zbudowany,wysportowany. Pochodze z biednego domu,tzn mieszkam nadal w nim,od 10 do 10 ledwo starcza,jak myslicie w przyszlosci bede mial szanse zwiazac sie z jakas dziewczyna,taka z troche lepszego domu? bo jak na razie,nie widze nikogo 'fajnego' czyt. nie z patologii z moich sfer... co o tym sadzicie? nie jestem materialista,ale wiadomo ze z jakas 'suczka' tez nie chce byc...

Gość przemkomuzykant
o i dodam,ze planuje kiedys zalozyc rodzine i oczywiscie isc na studia; )

Gość janastolatka1992.1212
z takimi planami i ambicjami sam sie odbijesz , po studiach znajdziesz prace i jakiś start już masz.

masz sporo czasu, nie masz co się spieszyć ,a skoro idzie ci dobrze w szkole to możesz dobrze zastartować w życiu jeśli będziesz tego chciała, nie licz tylko na bogate laski one często zwracają uwagę jakim samochodem koleś jeździ a nie jaką jest osobą, pewnie teraz jest ci trudno z sulfatacją materialną jaką masz ,ale umiesz mi ja żyję kilkanaście lat na tym świecie, sama jestem z facetem,który był kompletnie spłukany finansowo,teraz powoli się podnosi , a jestem z nim bo jest cudowną osobą

Gość przemkomuzykant
jestem facetem ; >

Gość przemkomuzykant
ale chodzi mi czy na przyklad w tym okresie moge cos 'wyrwac' ? bo podobno z tego co mowia,to jestem ladny i fajny z charakteru,jednak jak tu zaprosic dziewczyne gdzies,jesli nie ma pieniedzy ?

Gość janastolatka1992.1212
przecież jest mnóstwo innych miejsc gdzie nie trzeba płacić. jakiś spcer w ciekawe miejsce, czasami to dużo milsze niż siedzenie i zaje*istej restauracji:)

Gość przemkomuzykant
caly zwiazek na spacery ? w sumie to juz mi sie jak na razie odechcialo...w ogole jestem ciekaw jak to by bylo,gdybym poznal np kiedys bogata dziewczyne mowie juz o doroslym zyciu i trzeba by bylo poznac rodzicow z rodzicami... jak to jest? dogadali by sie? moi rodzice sa w miare inteligentni i sympatyczni; )