Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostulubiewiedziec

powiem wam jeszcze tutaj...

Polecane posty

że ostatnio spotkałam w życiu PEŁNO PEDAŁÓW i jedną laskę WŁoSZKĘ, która UŚWIADOMIŁA MI , że nigdy w życiu nie miałam stałej pracy. Po prostu lubię wiedzieć, ale... wydawało mi sie, że nie to jest w zyciu najważniejsze. Jednak nie - jest wiecie. No ale jej ludzie wszystko położyli na stół PO TO, żeby się wydała i miała dzieci, a co ona zrobiła? Teraz w SUMIE pozostaje jej się zatrudnić jak dla mnie w agencji, która pomaga PEDAŁOM w adopcjach dzieci. Tak pracuje. No tak. Tyle jej pozostaje jeśli nie zamierza sama się hajtnąć i dzieci urodzić. I mogę jej zapytać - i po co pani była ta stała praca bo jak się ma pracę stałą to należy wiedzieć po co. A rodzina po co pani była? Dwa geje możeby pani wyszły na zdrowie lepiej. Zwłaszcza psychiczne. Bo się wtrąca do wszystkiego i jest WSTRĘTNA wiecie. Ale geje nie mogą mieć dzieci. A niby czemu to? Bo ja uważam, że stałej pracy nie powinni mieć, żeby nie dostawali dzieci właśnie. To tu to tam należy ich rzcucać aż się nauczą rozumu bo go nie mają jak mają stałę pracę dzięki gejeniu się. przykro mi. A ta laska też. I słusznie się wiecie na wszystko wypięłam BO JEDEN SKANDAL i tyle. Bo tak i już :( A smarkatej powiem, że na drugi raz niech lepiej się sama na siebie popatrzy w lustro bo chyba wie jak wygląda i ile ma lat i czemu to ciągle niewydana? Przez gejów? No to niech ich pożeni. Tyle jej zostało. Bo chyba to już predzej osiągnie niż zdjęcia ze ślubu Ilony. Bo ja chcę je widzieć inaczej jaki mam dowód, że jest męzatką. Obrączkę? To mogła ukraść. Zdjecia ślubne to już nie tak prosto i tyle. I dlatego pracy nie mam teraz - no nie zażądała od firmy zdjęć ślubnych Ilony Jager. I tyle. A jeśli ich nie ma to jej powinny sprawę w sądzie założyć jak dla mnie. To samo pańswo Jaszkiwic czy jak tam to się pisało. Bo jak skończę w Niemczech to idę na policję na tych ludzi - Ilona pracuje w Niemczech, a oni nie wiem - no to im się uda. Bo mnie okradli i okradali od pierwszego dnia, kłamali za plecami biura - przecież to sie proces należy od biura i tyle :(

Tych Jaszkowic to należypieprzyć ale te Ilonę NIE bo to jest dziecko katechetki I TYLKO NA TYM SOBIE jedzie, a ta Włoszka miała być mądrzejsza bo nie ma ojca ani matki i teraz kto wie czy ona sobie zdjęć ślubnych jej nie zażyczy. Bo przez nią za mąż nie wyszła. A Ilona - JEDEN OGRAZM bo to wiem i tyle :( BO TEGO DOŚWIADCZYŁAM mieszkając obok jej i jej pedzia morderczego i ten facet jej za morderstwo powinien siedzieć. W necie go spotkała. A ten drugi tej drugiej też - to samo. I mnie chcieli zabić. Jaszkowice aż takie nie byli. Poza tym ani do Polski chcieli, a Ilona? Zostaje jej burdel - JEJ, nie mnie. A miał być dla mnie - ale sprawiedliwy ten świat wiecie :(

Bo wiecie - od razu za granicą takie KATECHETKI na mnie - a ty to jesteś z KA... i hahaha. NIE z KO... ale nie rozumiałam. A miałam uciekać bo zakonnica ma dzieci i tyle z całości :( Może teraz pójdzie mi lepiej. Bo to tłumaczy wiele rzeczy. Co ja się musiałam taka pobożna zrobić wiecie. Ani mi to potrzebne do niczego ani nic. No ale nie dałabym rady. I wiecie - czemu na mnie akurat trafiło? Bo leśniki i nie da się jej wyrzucić. Ojciec i syn leśnik i wyrzucić jej nie umieją. No i dlatego dyrektorka im przybladła. A powinna błyszczeć. Największa ich gwiazda tam wiecie. Nieźli są wszyscy w tej miejscowości, ale to od św. Franciszka oni tam są. Lecz to tym bardziej trzeba uważać i OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM bo tak i już :(

I wiecie - teraz po sprawidliwości bo ja JUŻ POWINNAM MIEĆ STAŁA PRACĘ W NIEMCZECh, a nie będę miała nigdy mając ojca Niemca matkę Ilony jagier powinni w Polsce z pracy wyrzucić i niech do córek dołączy. Co ona tu robi? Przecież ona dwie kurwy na mieszkanie wychowała i nic poza tym. No bo co - Niemcy by córce starszej mieszkania nie dali i gdzie będzie mieszkała? A wielka pani katechetka. I tak sie zaczęła rozmowa z Janią bo siostra żony brata bratowej ma dzieci w klasztorze. Przez komp. I dlatego mnie wyrzucili i to jest wszystko już jasne jak dla mnie i tyle :( Bo inaczej jeszcze jednej rzeczy bym nie rozumiała a tak wszystko rozumiem. Nie ma nic gorszego niż zakonnica z dziećmi. No jak dla mnie katechetka Jania z dziećmi jest jeszcze gorsza, ale jej z dziećmi to ani na zdjęciu nie ma. Obydwa synki w więzieniu.

A stary też wiecie - no to Jania z rodziną w pasiakach. I tyle. Ona też w pasiaku i tyle. Żeby ...jakoś wyglądać. :( No bo ja w ogóle nie rozumiem czemu ja pracy nie mam. A wiecie Jaszkowice muszą być w Polsce i ich pieprzą. A Ilona i jej maż przebywają na terytorium, gdzie - I TO MIAŁA SOBIE ILONA PRZEMYŚLEĆ - przebywa jej siostra i tyle. No to jednej podziękują. Ilonie bo nie ma dzieci i tyle. I jej podziękują bo powinna mieć stałą pracę i dzieci i tak będzie w Niemczech bo bez studiów a z Polski. No bo wiecie co - ja przez nią pracy nie mam i nie tylko ja. Ja mam tego dosyć. I jeszcze mnie na policję podała SIEDZĄC Z MORDERCĄ. I teraz jak ma ślub to może być, a jak nie - jak założyła tę obrączkę to niech się uczy angielskiego bo przegięła równo i koniec :( Bo teraz już idą jak ja, że 3 lata niemieckiego powinna mieć - po liceum te ksiażki to przesada, a z matką w szkole ANI JEDNA ANI DRUGA studiów nie ma. I im się nie dadzą. A ta Ilona na Niemca sobie założyła obrączkę. A PAPIERY? No i tyle :(

Gość swdaswd
ta osoba wypisujaca te chore wywody MUSI BYC NAPRAWDĘ CHORA PSYCHICZNIE!!

No chyba, że jej pomogą i będzie miała papiery - a teraz zameldowanie będą chcieli i to będzie najważniejsze. A zdjęcia ze ślubu też bo WŁoszka to może chcieć zdjęcia ze ślubu i tyle. - A ty to samo - mi powiedzą. - Tylko nie tym tonem - ja im na to - Na TY to tramwaj staje. Ja tam byłam miesiąc i DAWNO miałam być gdzie indziej już. Na święta przyjechać do domu. A że morderców nie widzą to nie jest moja sprawa. I ciekawe jaką ja miałam opinię wiecie, że ja w takie pary poszłam i na nocki. Nienajlepszą. To mi mieli dać święty spokój. CHyba im nie zależy na takim pracowniku, z taką opinią. Na miesiąc i żałuj. NIE. No ciekawe czemu... :(

A wiecie Ilona mi powiedziała, że 8 lat temu się pobrali. Zaraz po średniej. No to niech im się zdjęcia zgadzają - Twarze sprzed 8 lat i koniec :( Bo tylko ta obrączka i by mnie musieli przenieść a tak z tą obrączką musiałam siedzieć MIESIĄC z takimi zerami. No niby mogłam sie wynieść wiecie... ale gdzie? Przed świętami wszystkie domki zajęte. A bezczelni - MURZYNA mi tam dadzą czy Murzynkę. A ja im siekiery w łeb wbiję następnym razem - takim jak oni. No nie - ale na policję to sobie pójdę, że mnie nie chcą przenieśc do innego pokoju a tak współżyli, że się wytrzymać nie dało - wszystko się trzęsło! :( I jeszcze mnie okradli - to są dzieci katechetów - bo chyba i on i ona. Dwa złodzieje :(

Z tym lustrem dla Włoszki to przegięłam bo brzydka nie była, ale też nic specjalnego. Taka Włoszka. Zeby miała ładne. Tak akurat, żeby sie wydać i żeby nie było na nikogo, że ojciec siedział i tyle. I to ani ojca ani matki to ta Ilona nie da jej rady bo tylko ojca nie ma. A jej siedział w kiciu to POTWÓR z takiego dziecka. Ale to nie jej. Niech teraz ją pokona ta Ilona bo po niej. Zostaje jej dziecko w Polsce i sklep, a matka żeby w szkole uczyła i ŻADNE DZIECKO W SZKOLE? Skandal i tyle :( Ale ojciec umarł i mają ją gdzieś. Może się stara wyda bo co będzie sama siedzieć, nie? A w Niemczech jej widzieć nie chcą. A mnie też. Ale ja tam nie chcę jechać. Wcale. No bo ja i tak chcę jechać do Anglii. Najlepiej po forsę i wyjechać, ale kto wie co będzie dalej. Niemcy zaś nie obchodzą mnie WCALE. I taka prawda :(

Ale powiedzcie, ze ta Włoszka sie nie nadaje, żeby kogoś ZA NIC do kicia wsadzić. Ilonę. Za to że udaje mężatkę. Za to powinien być proces. Wy sobie tam nie żartujcie. Jak to się nazywa takie coś? W tej mojej firmie to samo - za udawanie innego stanu cywilnego by otrzymać jakieś zyski finansowe - poprawić sobie opinię? Przecież to jest jakiś przepis na to , wyłudzić coś od kogoś - od pracodawcy. A MOJA OPINIA? Przecież siedzieć sobie tam mogłam, nie dostałabym kasy i mogłabym spadać gdzie indziej, a tak sie bałam - przez zasranych Jagrów. Najwyżej by kasy nie było i spadamy. A tak? Jakieś listy zrobili - bez sensu. Choć tych list też można było sie trzymać, ale kilka osób by musiało byc. No i na pewno by tak było, ale zaś pewne osoby wszystko zawaliły - jak to w Polsce. I trzymaj tu z takimi kurde :(

Wiecie - jakby teraz był 2 stycznia 2011 to od razu do Holandii chcę jechać do pracy, ale cóz... jest 11 kwietnia i do dziś nic nie zależy ode mnie, a chciałam do Niemiec bo na dłużej, a do Holandii po nowym roku nic nie było. Poza tym powiedziała mi babka, że mogę jechać do Niemiec co się niezbyt wielką prawdą okazało wiecie. Bo tydzien nie, dwa nie, trzy nie - to ile to będę czekać? A teraz? Istna Polska ale najważniejsze są dzieci zakonnicy wiecie. A CZY JA JESTEM ZAKONNICĄ Z DZIEĆMI? Bez sensu :( I tak mnie jeszcze i w tym skrzywdziła ta rodzina brata. Bo nie moja. Ja mam tylko matkę i tyle. I powinni o mnie stać w Londynie bo dzięki mnie będa żyć lepiej z Francją a tak to nie i tyle. Bo tak i już. A to jest ważne. A jak im nie zalezy to są cioły. I nie życzę sobie wiecie, żeby robili ze mnie FRYZJERKĘ. Bo nie jestem polską zakonnicą - im powiem. To jedyny powód. Bo polskie zakonnice lubią mieć piękne fryzury CODZIENNIE i mają swoich fryzjerów, a normalne Polki nie - to mają WYTARGANE włosy przez swoich starych. Za następne dziecko NIE WIADOMO Z KIM im powiem. I wybite zęby.

A jak mi powiedzą, że duża smiertelność jest chyba w Polsce dzieci skoro się nie mnożymy to powiem że to wszystko jest przez Holandię i aborcję ich. I Kościół gromi żeby nie było tych aborcji bo co w ciąży to aborcja bo to stary włosy wytarga jak wróci z Niemiec i tyle. No i taki koniec. Co wy sobie nie myślicie? Bo JA WRÓCĘ BEZ WŁOSÓW - bez dziecka to tam jeszcze, ale bez włosów? :(

Czemu to pracy nie ma 2 rok? Bo zakonnica w rodzinie brata ma dzieci i chcą ją wyrzucić i się mną posługują i przez to 2 lata bez pracy jestem. No co ja mam powiedzieć? Walę prawdę i tyle mnie cokolwiek obchodzi wiecie. Bo psuje miejscwości opinię. A nazwisko? NIE WIEM. Nikt mi nie chce powiedzieć. Od DZIECIĄTKA JEZUS powiem - takie nazwisko. Albo od Maryji i tyle. Zawsze dwie możliwości. No bo jak ja wyglądam? JAK DEKIEL no to walę prawdę i tyle. W końcu matka biologiczna mi sie śniła - ciekawe po co? Zebym sie do szkoły wróciła mi powiedzą. Do tych złodziei - nieźle mnie urządzili :( A gdzie indziej się nie dam - włosy będę wyrywać i zęby wybijać. W dupie mam wszystko. jak ja miałam potrząsnąć tą Iwonką to wy pojęcia nie macie - BO ONA LICZY PODATKI - no to chyba w Polsce albo biuro mieć za granicą. Sama sobie liczy. No to niech się nie zaliczy i tyle. - I tak ma się lepiej niż ty mi powiedzą. - No przy Zenonie to na pewno. Nie miałam szans na ABORCJĘ Z ZENONEM. Mój największy sukces życia EWENTUALNY jest już nieaktualny. I tyle. :(

No bo wiecie ten Zenon to się tylko do ABORCJI nadawał i nadaje do dziś. To dobre dla Iwonki, a dla mnie nie i tyle. I żeby tylko on... tam każdy to do aborcji i tyle. A najbardziej takich dwóch z biura pierwszego wiecie - takich dwóch gejów. Bo to są takie geje wiecie i tylko dziecka jeszcze nie adoptowali. ALE MÓWIĄ, że się przymierzają. Jedynie ślubu nie mają KOŚCIELNEGO oni. I tyle. W Holandii. Bo tam będą takie śluby - kościelne gejowskie. W kościele. Od 2012 się zaczną bo to wiem. I lesby też będą mogły sie pobierać. W Venlo. Gdzie indziej to nie wiem, ale w Venlo sie zacznie i nikt nie będzie rozumiał CZEMU. :(

Jak coś tam do mnie wiecie to ja idę na policję bo ta druga firma to też jest seks zbiorowy i nie powinni mieć opini. 5 pokoi pustych i oni mnie nie przeniosą. A rządzi dwukrotna morderczyni - JA SIĘ NIE DAM WIECIE. Taki zapieprzek jaki tam jest to dla WARIATÓW. Nie dla normalnych. Przykro mi - a jak się z tego wynieść? NIe ma sposobu. ZA SŁABA, ZA STARA - ja im dam wiecie :( KOSMETYCZKI DWIE TO SĄ TERAZ - byleby sie do nich nie dobrali. Ale ja byłam naiwna. Przykro mi :( Toteż gówno zarobiłam i fruwam jak ciulik jakiś i tyle :( Bo nikogo nie zabiłam i tyle :( I się nie spiłam jak świnia ostatnia :(