Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaruda30

Chcę powiększyć biust

Polecane posty

Gość malaruda30

Witam :) Dziewczyny, zdecydowałam się na powiększenie biustu. Zastanawiam się pomiędzy tadycyjnymi implantami a macrolane. Ktoś mógłby doradzić?

Gość angielinka35
No co Ty, chyba nie jest az tak mały, zeby dać sie pochlastać chirurgowi??

Gość malaruda30
Jest tak mały. Revlon, pytał Cie ktoś o zdanie? :D Wyjazd z baru na męskie forum :)

Gość doświadczona40-tka
Podstawowa różnica jest taka, ze macrolane masz na 3 lata a implanty na zawsze. Przy macrolane naciecia są niewielkie, przy implantach ciachają konkretnie

Jeżeli zastanawiasz się nad powiększeniem piersi, z sensie nie masz pewności, czy powiększać sobie biust to pomyśl może o zastrzyku z własnego tłuszczu. To bardziej naturalna metoda niż marco czy imlanty. Możesz sobie zobaczyć jak się będziesz czuła z większymi piersiami i dopiero ewentualnie pomyśleć o implantach. Zobacz sobie o tej metodzie więcej tutaj: http://www.youtube.com/user/drplastyk#p/a/u/2/tIvgLDMmMYY

Gość Navya
też o tym myślę mimo ,że wcale nie mam małego biustu. I nie uważam się za głupią z tego powodu poprostu dążę do jakiegoś tam swojego ideału ;)

Gość karaibenshadw
Moje zdanie jest takie, że jeśli komuś źle z małymi piersiami i ma ochotę to może śmiało się udać na zabieg, co do metod powiększania biustu to myślę, że najlepiej zgłosić się do lekarza, który się zajmuje zabiegami, jak np dr Osuch. Kto jak kto, ale specjalista najlepiej doradzi, którą z metod wybrać, jakie są konsekwencje wykonania danego zabiegu.