Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eloelo.

Pytanie dot. wpłaty na konto.

Polecane posty

Gość Eloelo.

Słuchajcie, jestem młodą początkującą posiadaczką swojego konta w banku i w dodatku troszke ,,zielona'' w tym temacie. Czy jeśli chcę wpłacić gotówkę na swoje konto, idę do swojego banku do kasy i w jaki sposób to się odbywa? Mam wypełnić zwykły druczek przelewu czy wystarczy, że pójdę z gotówką i żaden świstek nie potrzebny skoro to na moje konto? Może ktoś mnie uświadomić?

Gość Ja też jestem zielona
ale najprościej poszukaj wpłatomatu:-) wypełniając druczek pewnie zrobiłabyś przelew... Normalnie w kasie też napewno jakoś się da

Gość yuikol;
wypełnij druczek normalnie i idz do kasy

Gość Eloelo.
Ale mnie się rozchodzi nie o pocztę a o kase w moim macierzystym banku. Czy to ma być zwykły druczek przelewu taki z poczty? I czy mam normalnie wpisać jako odbiorca siebie i zleceniodawca również siebie?

mi się wydaje że wypełniając druczek przyjmą to jako przelew?? I zapłacisz za to... Może jakoś z kartą się idzie?? Nie masz wpłatomatów w swoim banku??

Gość Eloelo.
Wpłatomaty może są z mojego banku, ale nie w moim miescie:P Kurcze, troche lipa, ze musze to jako przelew placic, ale trudno, zycie :P

No właśnie:-) tak jak we wpłatomacie tylko żywy człowiek przyjmie kasę;-P Bo z druczkiem było by cholernie nielogiczne...

Gość Eloelo.
Dyrektore - a to dzięki w takim razie :) Już mi rozświetliłeś sytuację.

Gość romulusss
no faktycznie, z druczkiem to chyba by Ci babka przy kasie wyśmiala :D no chyba, ze wplacasz na inne, nieswoje konto :P A tak to mowisz babce przy kasie, ze chodzi o wplate na Twoje konto, dajesz karte, gotowke , podpisujesz i cześć ;)

Gość ja, jak chce wplacic kase
na moje konto to mowie ze chcialabym wplacic na konto( podaje nazwisko) i wsio, nie wypelniam zadnego druku, nic nie place;)

Gość up !! !!
a daje dowod osobisty tylko-no i kase :-)