Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRRYY

ULICE PEŁNE NISKICH KRĘPYCH KOBIET

Polecane posty

Gość RRRYY
tak , o proporcje chodzi - niska drobna ok. ale przeważnie mają brdzo krótkie grube nogi niczym żabie udka - ale nie czają się ubierac leginsów od chinczyków - baby wy luster nie macie?

Gość kokogi
proporcje.. ja mam 22 lata 166 cm wzrostu i warze 42 kg jest mi naprawde ciezko przytyć ale wszyscy wlasnie mi mowia ze lepiej bym byla takimpatyczakiem i powolutku tya niz taka dupiata ipo odchudzaniu skura na mnie zbedna wisiala

Gość RRRYY
no te kolorowe niby skóry ze sciagaczami to hit ha ha

Gość RRRYY
i husty arafatki tak brudne ze białe tło jest szare:)

Gość kokogi
a wy dziewczyny ile macie cm w kostce w lydce i udzie

Jeśli obrażanie kogoś wyłącznie na podstawie wyglądu niezawinionego (mówię konkretnie o proporcjach i potężnej budowie) jest moim czułym punktem to i owszem Bo tak nic co wymieniłes nie tyczy się mnie prócz niewielkiego wzrostu, lecz sam pisałes, że 160 to nie jest źle :D

Gość bl..e
Nisko zawieszone sa jakie są -tylko dlaczego chodzą w rurkach i podkreślają krótkie nogi??? Przecież każdy powinien maskowac swoje mankamenty a nie eksponować je . Rurki sa dla wysokich i zgrabnych -inaczej nie będzie!

Gość RRRYY
bl. e święta prawda

Gość mam trochę inne spostrzeżenia
odkąd zaczęłam pracować na uczelni i przyglądać się studentkom. :-) Przeważnie są baaaardzo wysokie (ja mam 170 i czuję się jak krasnal) i chuuuude :-) (ja akurat ważę 50 kg, ale one są jeszcze chudsze). Oczywiście są i niskie, ale w mniejszości, a grubszych to już prawie wcale nie widuję. Za to z chłopakami różnie bywa. Przeważnie takie średniego wzrostu "szczypiorki" :-)

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
bo teraz kazdy nosi rurki :O wiecie niby modne,chociaż z mody już wychodzą,mnie z kolei denerwuje,że mam strasznie długie nogi,przy 1,70 to tak fajnie nie wygląda...+ bardzo szerokie biodra :O

Gość dsfdgdg
wysokie tez maja niskie zawieszenia udupy jedne i tez paskudnie wygaldaja. buahaha jakie tu rpzydupy siedza amsakra i co kolejna to wieksze kompleksy

Bardzo długo myślałam, dzięki, że w ogóle pozostawiasz mi tę umiejętność . Po prostu wg mnie coś jest nie tak z ludźmi którzy wyzywają innych na podstawie mankamentów urody. Prawdopodobnie mają problemy z akceptacją własnego ciała lub doznali nieprzyjemności od takiej właśnie osoby. Ale cóż, każdy może mieć swoją opinię, prawda? Lecz nie każdy umie ją wyrazić w uprzejmy sposób, niektórzy wolą używać dosadnych i obraźliwych metafor Teraz właśnie wracam do domu i oczywiście obserwuję takie trochę nieproporcjonalne dziewczyny, jednak ja nie uprzedzam się do nikogo z powodu wyglądu i to jak one się ubierają jest mi obojętne A Ty autorze możesz przecież wybierać wysokie i szczupłe, nikt Ci nie każe niskich przysadzistych bądź filigranowych

Gość aaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeee
dlugie nogi nie oznaczaja ladnych nog bo i dlugie spasione sa ohydne

Gość gość
ja jestem niska i przysadzista, i co mam zrobic? powiesic sie czy jak?

Gość gość
tak !