Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyskatamyszz

Jakie zainteresowania u kobiety podobaja sie mezczyznom?

Polecane posty

Gość pyskatamyszz

Jak myslicie czym powinna interesowac sie kobieta, zeby wzbudzic zainteresowanie faceta?

Gość kubika
seks, seks i ...seks

Gość pepuszek..........
a kogo to obchodzi

Cześć Cichy. :) Ale te kobiety same mają uprawiać boks czy wystarczy jak nie będą zrzędziły podczas transmisji gal bokserskich?

Gość OLA ma dwa koty
też nie lubię jak mi baby przeszkadzają w oglądaniu boksu ;-)

Gość taka prawda.......
nie ma na to jednej odpowiedzi;) zalezy co lub dany facet..

Cześć Ola, a nie możesz im znaleźć pożyteczniejszego zajęcia, niż przeszkadzanie? Po piwo nie skoczą, albo chociaż olśniewająco wyglądają.

Gość fakty fakty
jego własne , jeśli kobieta je podziela to postrzegana jest jak skarb :-)

Gość fakty fakty
wybór "zainteresowań" pod kątem ewentualnej atrakcyjności lub nie dla płci przeciwnej jest poważnym przegięciem najlepiej jak ma własne i potrafi tym zaimponować facetowi taka kobieta zawsze wzbudzi zainteresowanie

Gość fakty fakty
dzisiaj na cafe dzień sondażu widać :-)

Gość fon bimbersztajn
Żeby wzbudzić zainteresowanie faceta, kobieta powinna być mloda, ładna i posłuszna. I powinna się interesować prowadzeniem gospodarstwa domowego.

No masz, teraz im się zebrało na doradzanie koleżance. Uciekać! Pół dnia mieliście na pisanie w temacie. Ola, jak się impreza udała? No i jak tam jest po drugiej stronie, nie za zimno?

Gość OLA ma dwa koty
Cześć Cicho, nie życzę sobie żeby jakaś baba w moim towarzystwie wyglądała lepiej niż ja ;-)

Baobab, czyli zainteresowanie gotowaniem i wystrojem wnętrz, jak również estetyką wyglądu wolisz zostawić dla mężczyzn? :)

Gość OLA ma dwa koty
Cicho, impreza udała się, ale na liczne prośby zgromadzonych punkt kulminacyjny przełożyłam. :-) fon bimbersztajn młoda to pojęcie względne :p

Oj Luśka, Luśka, a któremu mężczyźnie zaimponujesz znajomością koloru fuksjowego dajmy na to? Cześć :)

Moze znajomością koloru fuksjowego wrażenia nie wywrę, ale kobiecymi zainteresowaniami, świadczącymi o kobiecej osobowości można sporo w męskich oczach zyskać :)

Albo wystrój wnętrz. Wiesz co statycznemu mężczyźnie jest potrzebne w dobrze urządzonym wnętrzu? Telewizor z jakąś fajną galą, kanapa, lodówka, a reszta jest tylko zagraceniem przestrzeni.

Gość fon bimbersztajn
Protestuję stanowczo i to na piśmie, kobieta młoda ma 25 lat lub mniej. Bezwzlędnie określa to data jej urodzenia wpisana do dokumentu tożsamości. Młodo wyglądać lub młodo się czuć, a być młodym, to nie to samo.

No ja się wystrojem interesuję średnio, ale lubię, żeby ładnie we wnętrzach było i niektórzy nawet zasiewają u mnie porad z innych zainteresowań mogę jeszcze obstawić (m.in. bo nie chcę się publicznie za bardzo obnażać) historię i architekturę renesansu natomiast ze sportu to chyba interesuje mnie najbardziej potraktowana aktywnością fizyczną sylwetka

Kobiecie zainteresowania świadczące o kobiecej osobowości kobiety, to chyba dość pospolite?

Gość OLA ma dwa koty
Cicho, ile ładniej jak lodówka fuksjowa, telewizor amarantowy, minimalizm, ale ze smakiem. Mężczyźni tego nie ogarniają sami, maja inne poczucie estetyki.

I tutaj od razu spieszę sprostować. Luśka, Twoich zainteresowań nigdy nie uważałem i nie uważam za pospolite.

Gość OLA ma dwa koty
fon bimbersztajn zgubiłam dowód :-(

Wiem, wiem, Baobabie. Nie Ty pierwszy uświadomiłeś mnie, że pospolitą nazwać mnie niezwykle trudno (żeby mocno nie minąć się z prawdą) ;-)