Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alvarezsss

pochwal się swoim pieskiem

Polecane posty

Gość alvarezsss

j.w. wklejajcie fotki swoich pupili. Zrobimy plebiscyt na najfajniejszego psiaka,

Gość pani ladniejsza
:P

Gość faaaaaaaaaaafafas
moje kochane piesiątko Ale śliczna ta panie z tego zdjęcia :P

Gość kapliczka najśw. Panny
Tylko z rodowodem. Pies może okazać się innej rasy niż ktoś sprzedający mówi albo nawet nie psem tylko innym zwierzeciem :( "Ostatnio wiele o akcji R=R. Chciałam sobie kupić rasowego chomika syryjskiego ale nigdzie nie moge trafić na chomisia z rodowodem i boję się że syryjski okaż się np. chomikiem długowłosym jak dorośnie. To samo z papużkami jak byłam w zoologicznym ...pytam Pania o rodowód, żeby być pewną, że są rasowe i nie wyrośnie z nich np. papuga żako ale też te papugi nie mają rodowodu, nie znam ich ojca i matki zatem to skundlone papugi a nie rasowe. A rybkę z rodowodem to juz w ogóle ciężko kupić :( i kto wie że z takiego bojownika mini rekinek nie wyrośnie. Polećcie dobry sklep z rodowodowymi=rasowymi zwierzami. Plisss"

mój Azorek Puzonek zapisał się do świadków jehowy, i demonstracyjnie nie ruszył kaszanki, więc chyba, też nie da się sfotografować.

Gość heh smiesznie brzmi
roasowa rybka :P Tekst troszke zwariowany ale popieram! Trzeba wymyslać nagłośniać problem,aby w schroniskach było w końcu mniej psów.Aby biedne zwierzaki nie gineły w męczarniach bo sie znudziły właścicielowi,albo nie dał sobie z nimi rady. Tak stanowcze tak dla swiadomego wyboru zwierząt. Stanowcze nie przeciw pseudohodowlom traktującym zwierzętam jak rzecz,trzymając je w strasznych warunkach o złym jedzeniu ,lub jego braku,poupychane w ciasnych klatkach,stajniach ,szopach.Bez socjalizacji z człowiekiem i innymi zwierzakami!

Gość KtośGdzieśKiedyś
"moje kochane piesiątko" Ta Pani na zdjęciu o Ty ? Jeśli tak to jesteś nieziemskiej urody :)

Gość faaaaaaaaaaafafas
moje kochane piesiątko Normalnie zakochałem się w tych zdjęciach :D Tylko szkoda że to nie ty :P

Gość do moje kochane piesiątko
zaebista jestes bez dwoch zdan ;)

Gość faaaaaaaaaaafafas
moje kochane piesiątko No Ty pewnie nie :P Ale tą panią z tego zdjęcia już widziałem gdzieś i było tam mnóstwo zdjęć z tej sesji z tym pieskiem.

Gość moje kochane piesiątko
KtośGdzieśKiedyś ojej jakie śliczności :) słodziak z niego nieziemski jaka to rasa?

Gość kendziorek
chwalicie sie tymi sczurami?Przeciez to szczurolapy,nie psy:)Rozowe panienki, z torebusia i piesieczkiem pod pacha takie Haris Pilton:0

Gość a może.....................
same kundle

Gość faaaaaaaaaaafafas
MałaBlondynka To Ty masz takiego wielkiego psa hehe To jak on by stanął na tylnych łapach to pewnie większy od Ciebie jest :P

Gość tak się właśnie zastanawiam
dlaczego takie puste lalunie zawsze wybierają YORKI ? :O :D

No większy większy... ale przy tej wadze nie stanie na dwóch łapach ;) Mam gdzieś zdjęcia jak się tarzamy w śniegu ale to u rodziców w albumie, muszę kiedyś zeskanować;)

Gość moje kochane piesiątko
nic o mnie nie wiesz ,więc skąd te pochopne wnioski ,że pusta? jak kobieta jest zadbana to odrazu pusta ,jak kupuje yorka to oznaka ze pusta ,przecież są gusta i guściki

Gość a dlaczego ludzie
tak się właśnie zastanawiam dlaczego takie puste lalunie zawsze wybierają YORKI ? sa tak beznadziejnie zazdrosni :O :P

Gość kendziorek
britnej to syberian jest,a dokladnie suka;)