Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrincessPRAWDZIWA

Najpiękniejsza w polsce kobieta FOTO

Polecane posty

Gość goippppppppppop
PrincessPRAWDZIWA Szczerzę to wyglądasz na trochę ździrę i zołzę,ale nie powiem że jesteś brzydka.Podobasz mi się i z chęcią bym Cie całą wylizał :P chociaż do czegoś więcej niż do seksu raczej nie byłbyś mi potrzebna.Tak mi się wydaje jak czytam w jaki sposób piszesz i co piszesz. Ale nie powiem,przyciągasz uwagę.

Gość grasfik
ciekawe czy autorka ma jakies inne zainteresowania poza solarką, malowankami, farbowaniem wlosow i patrzeniem w lusterko :D jak ci sie z tym wszystkim zyje? z plus przeswiadczeniem ze jestes najladniejsza. reke daje uciac, ze nie masz faceta, a kolezanki idzie policzyc na palcu jednej reki :D malo kto lubi pustych i narcystycznych lachonów :)

Gość billy billy
Te zdjęcia pokazują normalną, przeciętną dziewczynę, która niestety nie ma swojego stylu i uważa, że solara, tapeta i tandetna = piękno. Zrezygnuj z tego wszystkiego a zapewniam cię, że naturalna będziesz dużo ładniejsza. Ps. jestem facetem i uważam, że dziewczyna portugalczuka jest ładniejsza ale to pewnie dlatego, że nie lubię takich wypindrzonych tandetnych solar jak autorka.

Gość dastin
powollli ludzie juz sie zaczyna ..... a co do autorki to faktyczni dziwne przeswiadczenie

Gość znkkkk
a odlot mnie rozwalił na swoim topie pisał ze dosyc ma wypindrzonych tapeciar i ze teraz stawia na inteligencje i woli takie "brzydsze" a tu przylazł z wywieszonym jęzorem i sam szuka kontaktu. no nie moge:D

Gość billy billy
I faktycznie jak tu ktoś już napisał WYGLĄDASZ (nie twierdzę, że jesteś) jak zdzira. Nie wiem dlaczego współczesne dziewczyny tak bardzo chcą wyglądać "seksi-puszczalsko"? I jeszcze są z tego dumne. Ale to chyba kwestia inteligencji..(lub jej braku)

Gość pinkos
Oż w mordę myślałem że zobaczę naprawdę super piękną kobietę a to zwykły solaryjny lachon

Gość dastin
znkkk ale sie upirniczasz wszystkich;/

Gość dastin
autorka spierdylila:P

Gość dastin
i jestem pewien ze nie dlatego ze wszyscy ja tu wyzywaja i maja odmienne zdanie tylko dlatego ze glupio jej jest ze napisala wpierw o sobie w os 3 ze jest najpiekniejsza a teraz wyszlo ze to ona i w ukryciu czyta wszystko hahahhahah

Gość difjsdkfj
Dziewczyna Portugalczyka jest ladna i delikatna, jest po prostu "cute". A ty autorko uwazasz sie za najpiekniejsza i raz piszesz, ze to nie ty raz ze ty. Ladna jestes, ale wygladasz staro i za te 7 lat bedziesz wygladac na 40 nie na 30. A po wypowiedziasz widac, ze rozumem tez nie grzeszysz.

Gość odlot
zamknac mordy.... tomojacipa

Gość ja tom w sumie nic na to
Dobra na wiocha pl -solara + dziubek ,dziunia jak talala