Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie na tym

Numer prywatny puszczający sygnały?

Polecane posty

Gość nie znam sie na tym

O co kurwa chodzi? Czy prywatny to jest to samo co zastrzeżony? Zawsze myślałam, że dzwonią do mnie z sieci, bo oni zazwyczaj się posługiwali prywatnymi, teraz jakiś prywatny dzwoni jeden sygnał i odkłada słuchawkę. Czy to może być jakaś osoba, która sobie zastrzegła numer, czy w takim przypadku wyświetlałoby się: numer zastrzeżony? :o

prywatny/zastrzeżony/nieznany to to samo ja mam phone gurda i nikt się z takiego numeru do meni nie dodzwoni bo program automatycznie zrywa połączenie

biedronka_bez_ogonka_ -> przeczytaj mój post to się dowiesz jak to zrobić :P i wyciągnij ten kolczyk spod wargi ;]

Gość nie znam sie na tym
Ja też nigdy nie odbieram prywatnych, więc sieć już do mnie dzwoni ze zwykłego :D U mnie niestety nie da się ustawić tak, żeby nie przyjmowało połączeń od numerów prywatnych, więc muszę się z tym męczyć. Albo to ja nie umiem. Dzięki za odpowiedzi ;)

biedronka -> to dobrze :P teraz zainstaluj phone guarda i skonfiguruj go będzie zrywał automatycznie połączenia od ukrytych numerów ;)

Gość do Levviatan
a tobie juz sie cos nie podoba :O taka jedna cie zjebała i widze ze dalej ci mało poracha

biedronka_bez_ogonka_ -> to już nie mam pomysłu jak przesłać a pobranie przez wap/edge może sporo kosztować ;]

jantak mialam jakies 3 tyg/...non stop sygnal z prywatnego. bylam juz takl zla ze na nastepny dzien obiecalam sobie isc do playa i zrobic z tym porzadek...a ze nie moglam zasnac zaczelam sie bawic telefonem..jezu.jakie bylo moje zdziwnie gdy po przycisnieciu pewnego guziczka z boku wyswietlil sie napis: falszywe polaczenie..i zadzwonil ten prywatny.(samsung avila) ;/;/ ale coz..w moim przypadku kolor wlosow (blond)to nie przydek chyba.

Gość MartynaKowalska
Szkoda, że było to numer prywatny bo gdyby wyświetlał ci się ten numer to mógłbyś go sprawdzić na stronie infonumer pl!