Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medalzaodwage

Prawiczek z wyboru - za, czy przeciw?

Polecane posty

Gość medalzaodwage

Mam 21 lat. Miałem kilka okazji, by to zrobić, ale za każdym razem zdecydowanie odmawiałem. Cały czas towarzyszyła mi myśl, że chciałbym to zrobić dopiero z dziewczyną, w której się zakocham, a nie z taką, z którą łączy mnie zwykły flirt, czy z koleżanką. Aczkolwiek problem ma się tak, że: - czas płynie, nie wiem kiedy poznam tą odpowiednią do tego dziewczynę i może dziwnie mnie ocenić przez to - partnerka, mimo że dziewica, może chcieć doświadczonego chłopaka, a nie takiego, który przez kilka lat zwlekał dla niej Czy rzeczywiście warto czekać, czy lepiej zrobić to przy najbliższej okazji?

Gość medalzaodwage
Trochę głupio mi o takie rzeczy się pytać. Na pewno nikt nie jest w stanie przewidzieć, jak dziewczyna zareaguje, bo każda jest inna. Chciałbym wiedzieć, czy dziewczyny tak do 21. roku życia respektują prawiczków bardziej, czy tych z doświadczeniem.

Gość nick123214214214214124
jak pisales- to zalezy od partnerki. jesli szukasz dziewicy to czekanie jest chyba dobra opcja i ona to zaakceptuje.

Gość medalzaodwage
3-4 lata to sporo czasu, by kogoś poznać. :)

Gość medalzaodwage
To je będę wyjątkiem. "My" - to znaczy kto? Stali bywalcy kobiecego forum? :)

Gość medalzaodwage
Jak tak, to się nie dziwię. :)

Gość nie oplaca sie
nie czekaj bo zawsze mozesz powiedziec ze tego nie robiles. lepiej sie bedziesz czul jak zrobisz. zero problemow :]

wiara ma racje bedziesz zalowal !! wsumie jak masz okazie to kozystaj a jak poznasz dziewczyne i ja pokochasz to bedziesz mial juz jakies doswiadczenie w tych sprawach :)

Gość o_livka
ja bym wolala prawiczka ;) widzisz.. kazdy inaczej pisze

Gość koniec postu
do mnie takie argumentu nie trafiaja. nie czekaj gdy masz okazje

Gość powiem tak345435
powiem tak nie szukaj jakoś specjalnie wielkiej miłości ona przyjdzie dopiero jak bliżej poznasz daną osobę ,ale też nie puszczaj się z pierwszą lepszą bo taki seks może Ci przynieść więcej frustracji niż pożytku. Zrób to z dziewczyną z którą przyjemnie Ci się spędza czas lubisz ją i ona Ciebie postaraj się do niej zbliżyć ,a seks to będzie kwestia czasu ...czy coś z tego dalej będzie nie wiadomo....więc jak masz jakąś fajną koleżankę która jest ogarnięta i której możesz zaufać to to zrób

Gość powiem tak345435
natomiast jakąś łatwa pijaną szmule możesz wykorzystać do nauki anatomii ewentualnie niech Ci lodzika zrobi jak chętna ;] niekoniecznie dążąc do zamoczenia (głownie chodzi o higienę )

nawet jak byłam dziewica to wolałam doświadczonego faceta od prawiczka, i teraz nic sie nie zmieniło :P kozystaj jak masz okazje :)

Gość medalzaodwage
A chyba nie będę. :)

Gość medalzaodwage
Możecie się śmiać. Nacieszę się tym jeszcze. ;)

Gość niedziewicaaaa
też masz problem :) ja się cieszyłam gdy się dowiedziałam o swoim chłopaku prawiczku :)

Gość alejedssds
up