Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taboret-i-krzeslo

spacerowka espiro baby design metro ktoś ma?polecacie?

Polecane posty

Gość taboret-i-krzeslo

szukam spacerowki ktora ladnie by wygladala, ale tez byla dobra czy chocby zakupy i wojaze po naszych chodnikach. akurat te spacerowki bardzo podobaja mi sie z wygladu, zwlaszcza fioletowa. czekam na opinie od posiadaczy metro!

Gość taboret-i-krzeslo
up

Gość metrofanka
Ja mam i polecam z czystym sumieniem !!!! Kupiliśmy go jako wózek dla dużego dziecka, bo synek miał ok 2 latek , ale potrzebowaliśmy na dłuższe spacery ( wyrósł ze spacerówki z wózka 3-funkcyjnego ) . Super wygodny ! Budkę ma zszytą z siedziskiem przez co nasz wysoki synek mógł spokojnie się wyłożyć i głowa mu nie wystawała . Jeździłam nim na zakupy i ładowałam synka 18kg + zakupy i nie miałam problemu z jazdą po polskich chodnikach. Pan mi go polecał ,że jest bardzo wytrzymały jeśli chodzi właśnie o wagę ( mimo ,że w instrukcji ma do 15 czy 18kg w sumie ). Ja mam jeszcze z tej starej kolekcji ( nie było fioletowego ) , ale są piękne !!! Przypominają mi Silvercrossa , tylko ,że tańsze są zdecydowanie. Świetnie się składają i rozkładają , mają podręczną kieszonkę i ... więcej zalet nie pamiętam :) Wad nie zauważyłam :)

Gość taboret-i-krzeslo
wielkie dzieki za odpowiedz!bardzo mi pomoglas! jestem juz zdecydowana:)