Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerea

jutro zaczynam diete kto ze mna????

Polecane posty

Gość monikkaaaaaa
oki,wiec jutro czekam :)

Hola:Ptak was czytam:-) tez sie odchudzam ale z doświadczenia nie mam konkretnej diety tylko jem to co uwazam.wczoraj np od 14 miałam post i nic juz nie zjadłam:-) a dziś na sniadanie kanapka z twarogiem i warzywami:-) ps. We wrzesniu wróciłam do polski a siedziałam w hiszpani prawie dwa lata.pierw andaluzja potem okolice Lleidy:-) wracając do diety to dodatkowo jezdze rowerem po lesie,rozciągam sie ,w domu na kocu brzuszki itp-odrazu po rowerku. Mam do straty około 6kg tłuszczu bynajmniej na początek;)

Gość nerea
witam freska przyjacz sie do nas!ja probawalam roznych diet i za kazdym razem dietetyk dawal mi tabletki,jakies wafelki uperelki ale no coz nie moge miec scislej diety bo niestety az mnie wierci w zoladki aby zjesc obiadek mamusi i tez wiem jak taka dieta by sie zakonczyla doszlabym do sukcesu a potem obiadalabym sie tym co nie moglam jesc na diecie!!! ja musze zrzucic 5kg w sumie to tez nie takie ciezkie ale chce to zrobic z glowa i rzeby te 5kg na zawsze juz odeszlo!wiec postanowilam jesc wiele warzyw i owocow - nie mam problemu bo lubie i nie smarzyc miedzy posilkami jablko albo jakis owoc a jak mnie wezmnie ochota na slodkie jablko albo marchewke i przed kazdym posilkiem szklanke wody

Gość nerea
ja juz sniadanko schrupalam ale przed wypilam szklanke wody dzisiaj zrobilam grzanke z serem i pomidorem kurcze zaczne bez chleba chyba terz slyszalam nie makaron ,ryz,chleb nir jest dobrze jesc wiec zrobie sobie przywilej i raz w tygodniu bede to jadla co wy na to????? nie wiem obracuje jakies cwiczenka jutro bo bede miec wolne do poludnia buziolki a wam jak idzie???

Gość monikkaaaaaa
hej! ja jak narazie wypilam troche jogurtu do picia,pozniej zobaczylam ze w 100gr ma 76kcal i w sumie nie wiem czy to nie zaduzo jak na zwykly jogurt.a teraz mysle zjesc cos,ale nie wiem co :D w dodatku mam zepsuta kuchenke i nie moge gotowac,hehe ja tez nie mam sily na te denne diety,wole jesc mniej niz po 2dniach rzucic sie na byle co jakbym conajmniej od miesiaca nie jadla :D

Gość nerea
no ja juz po jedzonku!!! wypilam przed szklanke wody i o wiele mnie zjadlam niz zwykle i sie czuje lepiej nie taka najedzona ale w drodze do domu prawie zrobilabym siku na wycieraczke przed mieszkaniem hahahah

dzis sie troszku zmeczona czuje bylam juz w pracy i jeszcze raz na 5.30 nie chce mi sie myslalam aby isc spacerkiem do pracy ale jakas taka ta pogoda ze nie wiadomo czy wyjdzie slonko czy zacznie lac Jak wam idzie dziewczyny jakies nowosci????

Gość miska22
Dzieki nera za aproszenie:) Jak idzie dieta? Ja mam duuzo do zrzucenia, nie wiem czy dam rade :/

Dziewczynę życzę Wam wytrwałości. Każdy plan jest dobry, ale potrzebna jest silna wola. W wakacje 2009 roku schudłam 13 kg, potem jeszcze 2 kg, ale niestety od tamtego czasu przytyłam 6,5 kg. Założyłam swój topik, dziewczyny schudły, a mnie się nie udało. Po raz setny zaczynam odchudzanie dzisiaj.

Jestem dość mocnej budowy ciała i wyglądam dobrze, ale chcę być szczuplejsza. Na początek chcę schudnąć 6,5 kg. Minimalnie 4,5 kg.

wlasnie od tego dzisiejszego dnia mi jak narazie luzik jutro ide na silownie bo dostalam w prezencie karnet

WITAM WAS DZIEWCZYNY!! no wiec zaczynamy diete ja jak narazie stwierdzilam nic slodkiego smarzonego duzo warzyw owocow i woda przed kazdym posilkiem nie chce sie za bardzo ograniczac bo wiem jak sie to skonczy jak osiagne wymazony cel to zaczne sie objadac i znowu to samo wiec zaczynam na zdrowo!!!

ja ma 160 i 65 kg musze schudnac 5kg zeby moglam isc na zabieg wiec czym szybciej sie wezme tym lepiej ale chce tylko aby byla zrowa dieta bez wyrzeczeni no moze takich malych i przede wszystkim zdrowo sie odrzywiac no ale z ta woda to supersprawa pij szklanke przed kazdym posilkiem rewelacja

MOJE KOCHANE JUTRO WIELKIE WARZENIE!!! Z SAMEGO RANA KAŻDA Z NAS WSKAKUJE NA WAGĘ I ZAPISUJE JEŚLI CHCE TO MOŻECIE TUTAJ PODAC I NASTEPNY POMIAR ZA TYDZIEN!!! CO WY NA TO???

Gość miska22
Ja zapewne przy was to potwór, przez chorobe przytylam ponad 20kg. Mam 175 i waże 106 (wstyd sie przyznac) , planuje zejsc tak do 65kg. Czeka mnie naprawde dluga droga. Macie jakies pomysly na to abym schudla?

Gość miska22
Ja moge sie zwazyc dopiero w piatek najwczesniej bo nie mam u siebie wagi...

NIEMARTW SIE JESTESMY Z TOBA I CI POMORZEMY PAMIETAJ JUTRO Z SAMEGO RANA SIE ZWAZ I PODAJ WAGE DOKLADNA ALBO SOBIE ZAPISZ BEDZIEMY SIE KONTROLOWAC CO TYDZIEN AZ DOJDZIEMY DO CELU A JAK BEDZIE NAS WIECEJ TYM RAZNIEJ

miska 22 ok to w piatek a aptece nie ma ja sie w aptece i w domu zwaze

Gość 12 kwietnia wtorek
miska22..ja w pazierniku ważyłam 131 od tamtego czasu schudłam 34 kg..jak to zrobiłam udałam sie do dietetyka-polecam

o kurcze weszlam teraz na wage i wyskoczyly mi 66.6 ale wiadomo to po obiedzie

Ja stwierdziłam, że nikomu nie powiem, że się odchudzam. Bo każdy się ze mnie śmieje i mówi: "znów się odchudzasz?" albo : "dobrze wyglądasz" lub "jak ze mną nie wypijesz albo nie zjesz ciastka to się na ciebie obrażę"... Mój plan to jest przede wszystkim niepodjadanie i niejedzenie po 18.00. Potem pomyślę o reszcie. Zbyt restrykcyjne plany kończyły się fiaskiem.

12kwietnia w wtorek ja tez juz bylam ale nie moge a raczej nie umiem byc tak scisla w diecie nie potrafie trzeba mic naprawde duzo silnej woli!! GRATULACJE PRZEDEWSZYSTKIM 30KG TO NAPRAWDE DUZO !!!buziolki

lece do paracy bede ok 23.30 mam przygotowane jedno jablko aby przekasic ok 6.30 a o 20.00 kolakao co jet dobre przed snem buziolki

CZEKOLADKA nikomu nic nie mow jak zobacza efekty zdziwia sie puzniej bede buziolki

miska22 najważniejsza jest wytrwałość, na moim topiku był chłopak, który schudł 20 kg... razem musimy dać radę. Jakie są wasze słabe strony? Moje: - czekolada i inne słodkości (zjadam przynajmniej 1 czekoladę dziennie) -podjadam -odchudzam się co miesiąc i po takich odchudzaniu tyję 0,5 kg -rzadko ćwiczę -objadam się na noc Na razie: - ograniczam posiłki, - nie podjadam - nie jem po 18.00 - zacznę ćwiczyć

Gość 12 kwietnia wtorek
nerea-wiesz dietetycy są rózni..ja chodze do bardzo mlodej dziewczyny i naprawde jestem zadowolona, naprawde jedzenie mi smakuje, w diecie nie mam nic czego bym nie lubiła, nawet mam slodycze, przepisy na dietetyczne ciasta

Gość monikkaaaaaa
ja tez weszlam wlasnie na wage,ale nie wiem czy wazy dobrze,bo wyszlo mi jakies 57-58 a wypilam cole,jogurt,zjadlam gruszke,jablko,jednego loda smietankowego:/ moze pojde do apteki sie zwazyc jutro. ogolnie bardzo mnie dziwi ta waga,bo w liceum wazylam mniej wiecej 63kg a czasem w swieta 66 i w sumie od trzech lat to raczej zadnej diety nie robilam,wiec nie rozumiem skad ta zmiana,ale tak ogolnie to ja nie widze jakiejs wielkiej roznicy na sylwetce.

Gość miska22
do 12 KWIETNIA WTOREK wlasnie tez zastanawiam sie nad dietetykiem, ale boje sie ze nie wytrzymam rygorystycznych diet. Probowalam juz nie jednej diety ale jakos nie widac efektow. Najgorsze jest to ze bardzo szybko sie zniechecam, jestem taka ze chcialabym miec jak najybciej widoczne efekty. strasznie doluje mnie to jak po tyg wchodze na waga a tam ani grama mniej. Myslisz ze w moim przypadku najlepszy bedzie dietetyk?

Ja się odchudzam już od 3 tygodni i schudłam już 5 kg, ale jeszcze dużo przede mną, ale dam radę :) Powodzenia życzę :)