Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerea

jutro zaczynam diete kto ze mna????

Polecane posty

witam moje drogie panie ide sie opluskac i zachwilke napisze relacje z dnia !!!!

ja juz wykapana i narescie wdomku nic ja dzis na kolacje zjadlam troszku szynki bez chleba *jamon iberico i nic jakos mi ten dzionek zlecial pilam dzis duzo wody podobno daje super efekty

Zgadza się woda daje niesamowite efekty. Na pewno nawilża organizm od wewnątrz dzięki czemu skóra wygląda ładniej. A na mojej diecie Dukana woda w połączeniu z proteinami skutecznie usuwa Cellulit :D

ja juz po wazeniu 65.5 ide zjesc sniadanko dzis platki z mlekiem bede ok 11.30

nera - tą dietę opisałam na moim blogu i dokładne zasady stosowania są tu http://mojadrogaodchudzania.blogspot.com/2011/03/zasady-stosowania-diety-dr-dukana.html . Dieta składa się z 4 faz. W 1 fazie, która trwa od 2 do 7 dni traci się najwięcej kg. Przez ten czas można schudnąć nawet do 5 kg, Polega na jedzeniu samych protein czyli białka. Możesz jeść do woli, chude serki, twarożki, jogurty, chude mięso, wszelkiego rodzaju ryby. Natomiast 2 faza polega na przemiennym stosowaniu czystych protein i protein z warzywami. Trwa tak długo, aż uzyskasz wymarzoną wagę. 3 faza to faza utrwalenia wagi i trwa 10 dni na każdy utracony kg. 4 faza to faza ostatecznej stabilizacji Tu nie trzeba liczyć kalorii i jesz ile chcesz. W poniedziałek kupiłam sobie książkę o tej diecie i na pewno na blogu będę zamieszczać cenne wskazówki z tej książki. Pozdrawiam

juz wrucilam wejde aniu na bloga z reszta wczoraj juz bylam ale zasnelo mi sie przed kompem jestem wykonczona po pracy

Gość monikkaaaaaa
cholera,zapomnialam sie dzis zwazyc :D ja pozno wstawalam,wypilam troche jogurtu,mysle co by tu zjesc.. ja nie cierpie pic wody,wole herbate,cole light choc niezdrowa,ale nie przepadam za piciem wody,no chyba ze bardzo zimna,dlatego tez nie pije tak jak wy po 2litry,kiedys tak robilam i czulam sie jak balon :D

Hey :)....co do diety Dukana ..wystarczy wpisac w google ..jest tego ogrom ...w sumie to nic innego jak dieta proteinowa ...powiem że skuteczna! sama w zeszłym roku na niej byłam..i schudłam 17 kg w 4 miesiące..może i czas długi ..ale najwazniejesze żeby chudnąc mądrze :) i bez efektu jo-jo...teraz zostało mi do zrzucenia jakieś 7 kg.."marzenie" niestety na Dukana nie wrócę ..mam dośc jajek ..serków i innych pochodnych..może jakaś amerykańska ...sama nie wiem ..od wczoraj jestem na kefirowej ..w sumie to tylko żeby oczyścić troche organizm... perspektywa picia samych kefirów non stop...grr rr rr pozdrawiam!!! może znacie jakieś fajne a przede wszystkim urozmaicone diety?? :)

ja juz musze leciec do pracy caly dzisiejszy dzie doslownie przespalam kurcze ta praca mnie wykonczy mam nadzieje ze wytrwam do wakacji a potem zobacze nie umiem juz dluzej.ja na sniadanko wipilam wode i platki w poludnie ok 12 banana a teraz zrobilam fasolke ja wcinam lece do pracy buziole

Gość monikkaaaaaa
ale mam ochote na jakies normalne jedzenie,jakies risotto,pizza czy spagetii haha no ale dobra,troche groszku zielonego i 2male jogurty naturalne zeby zabic glod,ale pewnie jeszcze wetne zupe z proszku bez makaronu:D jak idzie?

monikkaaaaaa - a spróbuj do wody wcisnąć sobie trochę cytryny. Zmieni smak i może polubisz pić wodę. Dieta Dukana jest naprawdę skuteczna choć wiadomo ma zwolenników jak i przeciwników. Tu na pewno należy pić dużo wody by wypłukać nadmiar białka, żeby nie zakwasić organizmu.

hej dziewczyny jak tam dieta???? ja ide przekasic sniadanko dzisiaj platki!!! nie wiem czy dzisiaj jeszcze cos napisze bo bede w pracy i przychodze wymordowana dzisiaj ide na 12 do 4 i od 6 az zamkne wiec nie zdziwi mnie ze bede 12h jestem wykonczona mam nadzieje ze wytrzymie do wakacji

i juz o mnie zapomnialyscie zastanawiam sie nad dukanem co o tym myslicie????

Ja z Dukana jestem bardzo zadowolona. Schudłam już 7 kg a w poniedziałek będzie 4 tygodnie jak stosuję dietę. Musisz się zastanowić czy dałabyś radę przetrzymać dni bez warzyw i ogólnie 1 fazę. Pozdrawiam

Gość mala mini
moje kochane dziewczyny sorki ze te dni sie nie odzywalam ale nie bylam wstanie tyle pracy jak wam idzie???