Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerea

KTO ZE MNA NA DIETE????

Polecane posty

Gość nerea

MOJE KOCHANE DZIEWCZYNY!!!! MAM NADZIEJE ZE SIĘ DOŁĄCZYCIE DO MNIE POSTANOWIŁAM ZGUBIĆ NA POCZĄTEK JAKIEŚ 5KG I ZACHĘCAM WSZYSTKIE PANIE CO TEZ CHCĄ COKOLWIEK ZRZUCIĆ RAZEM MOŻEMY OSIĄGNĄĆ WSZYSTKO WSPIERAJĄC SIĘ !!!! JA ZACZNĘ NA SAM POCZĄTEK PIC WIELE WODY OK3 LITRÓW I SZKLANKĘ PRZED KAZDYM POSIŁKIEM , I JEDZENIE POSTARAM SIĘ NIE MARZYC,BO NIE WYTRZYMIE NA JAKIEJ KOLWIEK DIECIE!!! MOIM WIELKIM PROBLEMEM JEST PODJADANIE SŁODKOŚCI UWIELBIAM SŁODKIE I PODJADAM MIEDZY POSIŁKAMI!!! NO DZIEWCZYNY KTO SIĘ PRZYJACZY???? MOŻE JAKIEŚ UWAGI? PROPOZYCJE??? TO JAK OPRACOWUJEMY PLAN DZIAŁANIA??? BUZIOLKI ŻYCZĘ POWODZENIA

Gość alalaaa
...a później będziesz wyglądała jak Jagodzińska,a potem umrzesz jak ta druga,przez te waciki.Nie przykładam do tego ręki.Wolę swoje 65 kilosów :o

Gość nerea
zazdrosnica bo nie potrafi ani kg zrzucic !!! ja sie pytam kto do mnie dolaczy a nie przeciwko wiec po co cokolwiek piszesz????

Gość pierscionkowa dama
ja sie dolacze,bo tez chce zrzucic na poczatek 5kg

Gość nerea
oj to super jakies wskazowki propozycje????

Gość pierscionkowa dama
na poczatek mam zamiar po prostu mniej jesc,bo ostatnio przesadzam oraz zaczynam cwiczyc brzuszki

Gość dieta żopm
:) żreć o połowę mniej ćwiczyć przynajmniej 10 min dziennie jeśli nie lubisz, to 10 min marsz na dobry początek codziennie wystarczy no i ograniczenie słodkiego, z czym też mam problem :(

Gość nerea
buffff slodkosci na sama mysl mi slinka leci ale powiem wam dziewczyny mam sposob jak mnie skreca po cos slodkiego to lapie jablko i zagryzam i jakos pomaga ! boje sie jak bedzie sie okres zblizal bufff taka ochote miewam na slodkie ze szkoda gadac ja teraz zaczne przed kazdym posilkiem pic szklanke wody podobno pomaga i nie je sie tak duzo co wy na to? szklaneczka wody przed posilkiem

Gość pierscionkowa dama
no to sprobujemy ta szklaneczke wody:)

Gość nerea
i lubie podjadac pomiedzy posilkami,jakis sposob na to aby sie tego nawyku pozbyc???

Gość nerea
ja z ta wada naprawde slyszalam ze to przebuj bo w symie jak ja wypijesz to nie czujesz takiego glody i jesz mniej wiec jutro do dziela

Gość nerea
i postaram sie wiecej owocow i warzyw jesc no i nie smarzyc!!! bo ja niechce sie badzo ograniczac bo wiem ze jak przejde diete i juz osiagne to co bede chciala spowrotem nabiore a tak zmienimy kilka rzeczy i moze sie udac jak myslicie????

Gość pierscionkowa dama
ja tez lubie podjadac pomiedzy posilkami:)i chyba to mi sie nie zmieni,ale postanowilam jesc jablka i marchewki zamiast slodkosci

Gość nerea
i najwiekrzy problem mam dosyc nogi i chcialabym z nich co kolwiek stracic ale wydaje mi sie ze te nogi to odziedziczylam

Gość nerea
marchewki to terz dobry pomysl

Gość nerea
a mnie sie ostnio kolega skladal gratulacje z powodu ciazy a ja nie wiedzialam co powiedziec az mi sie przykro zrobilo mialam ostatnio ciezki okres i sie zajadalam!! a powiedzial mi tak bo sie dowiedzial ze planujemy wraz z chlopakiem wziac slub a z mojim merzczyzna znaja sie od dziecka i nigdy moj mily gadal ze sie nie ozeni a tu prosze na zareczynach plakal jakby cebule kroil!!! a kolega pomyslal ze jak chce wziac slub to ja musze byc w ciazy a mi sie przytylo i pomyslal ze sie nie myli. przepraszam za bledy nie mam polskiej klawiatury

Gość nerea
kurcze ale z tymi nogami mam problem bo celulitis i pajaczki mi sie zaczynaja robic jak bede w wakacje w polsce to ide do specjalisty i chce ten zel czy co to wstrzyknac bo przechodze straszny koszmar ale lekarz mi powiedzial ze bym musiala z 5kg schudnac

Gość nerea
ja w hiszpani dzis juz mojego milego uprzedzilam ze jak wroci z pracy to kolacyjka i spacerek hiszpanie lubia sobie pojesc na kolacje ja dzis mu przyszykowalam polskie rolady tradycja na slasku niech sie uczy bo w wakacje nie bedzie wybrzydzal

Gość nerea
ja terz nie narzekam w tamtym tyg juz mielismy tu z 32 stopnie tak tutaj strasznie tlusto gotuja i wszystko smarza wiec jak ja cos mojemu upichce to az palce oblizuje a golabki to raz w tyg mnie blaga abym zrobila i ostatnio kolega byl u nas na obiedzie i tez mu smakowalo bo w koncu ile mozna smarzyc wszystko ja tu tez z 10 albo i wiecej przytylam

Gość nerea
chcialabym byc tak jak moj facet je chyba za 6sciu ani grama nie przytyje kurcze ten to chudzina jest a moze jesc i jesc zebym to ja tak mogla.....

Gość nerea
kurcze kefiru tutaj nie dostane bo juz wiele razy szukalam bo uwielbiam z ziemniakami i cebulka

jestem po kolacji-salatka z salaty,pomidora,ogorkow,rzodkiewki i zielonej cebulki,do tego kromka chleba z margaryna,a teraz pije kefirek,pozniej jak zglodnieje to mam jablka i galaretke:)

Gość nerea
a ja czekam na mojego pana az z zakopow wruci bo ja o tej porze szczytow nie lubie isc do sklepow aby zjesc kolacyjke mam zupe z warzyw i rolady z salata

Gość nerea
a na kolacje zjadlam zupe warzywna

Gość Jewelonek:)
Hej:) Tez od dzis zaczelam odchudzanie:) Rano zjadlam jedna buleczke,ok 13 chlebek na smietanie a na kolacje wypije sobie jogurt.Do tego pije wode ze srodkiem aqua slim. codziennie 60 skrętoskłonów i brzuszki oraz nozyce.Niestety moim najwiekszym problemem sa okropne boczki i brzucholisko dosłownie;(