Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerea

KTO ZE MNA NA DIETE????

Polecane posty

Gość dieta żopm
Laski śniadanie to najważniejszy posiłek dnia! Dietą bez śniadania tylko sobie zaszkodzicie! Lepiej nie zjesć kolacji, albo zjesć ją ale przed 18tą!

witaj Jewelonek,widze,ze masz ostry plan dzialania:)super! ja juz zjadlam troche salatki z chlebem,mysle co by tu na obado-kolacje zjesc i chyba zrobie kurczaka z ryzem

Gość Jewelonek:)
ojj niby jakis plan mam ale ciezko u mnie z silna wola...ciagle mnie kusi zeby zjesc cos slodkiego,uwielbaim czipsy,slonecznik i tak dalej.;/ Ale 14 mj mam wesele wiec musze schudnac przynajmniej 5 kilo

Gość Matzlkoooo
Ja z chęcią ; D

Ciekawa jestem czy ten aqua slim ktory pije ma jakies dzialanie czy to kolejny pic na wodę...Mysle ze jzeli ograniczymy jedzenie po 17 i bedziemy cwiczyc to sie uda.Mam 19 lat a nie moge patrzec na ten cellulit,rozstepy i na siebie.

Musi sie udac,chcialabym na wesele brata zalozyc jaks odlotowa sukienke,obcisła,a nie jak zwykle jakis worek maskujacy fałdy tluszczu wszedzie;/

ciezko mi bedzie nie jesc po 17-18 bo jestem nocnym markiem chodze spac kolo 2-3 w nocy,a moj pierwszy posilek jest kolo 12 w poludnie,ale postaram sie jesc wieczorami cos malo kalorycznego

Ja zwykle klade sie kolo 23 ale wieczirami nie mam napadów głodu.Zajmuje sie czyms innym.Za to w dzien to istny koszmar;/ Bo uwielbiam frytki i wszystko co tuczy;/ waze 67kg przy wzroscie 160cm;/

Ja zwykle klade sie kolo 23 ale wieczirami nie mam napadów głodu.Zajmuje sie czyms innym.Za to w dzien to istny koszmar;/ Bo uwielbiam frytki i wszystko co tuczy;/ waze 67kg przy wzroscie 160cm;/

puszysciutka ja mam problem z dietami,bo zawsze je zaczynam i nigdy nie moge dotrwac do konca,przy czym zawsze przytyje,wiec teraz postanowilam zdrowo sie odzywiac i troche zmniejszyc moje posilki.Ja czekam na rybe i warzywa,ktore robia sie w parowniku:)

Kurcze zastanawiam sie czy od jutra nie przejsc na diete kefirowa...Jedna taka pisała tu ze przez dwa tygodnie schudła 9 kilo bez efektu jojo.Co o tym myslicie?

ja nie dam rady non stop na kefirze,bez niczego innego;wieczorem jak jestem glodna to pije kefir,jem galaretke albo jogurt, ciekawe gdzie sie podziewa zalozycielka tematu

Witam ponownie:) Zagląda ktoś tu jeszcze? moj dzisiejszy jadłospis: 8.30-zielona herbata i kanapka z masłem 13-kilka gotowanych pierogów 16-lód,rozek smietankowy;/ 18-trzy kanapeczki z ogórkiem i rzodkiewka na chrupkim pieczywie. do tego popijam zielona herbatke z wyciagiem z grejfruta i pol litra wody z aqua slim coziennie. Beda efekty?