Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole obowiazkowe

badacie wzrok swoim dzieciom??

Polecane posty

Gość pole obowiazkowe

??? robicie kontrolne badanie wzroku swoim dzieciom?? moja corka ma 3,5 roku i od 2 tygodni nosi okularki. do glowy by mi nie przyszlo ze cos jest nie tak, tylko siostra powiedziala mi zebym poszla z nia do okulistki bo zobaczyla ze czasami jej "ucieka" oczko i sie okazalo ze ma wade i przez nie leczenie zaczela zezowac

Gość huahuahua
Tak, ja robię, ale moje dzieci to wcześniaki i u wcześniaków kontrola okulistyczna jest obowiązkowa.

Gość cftgrbgf bhtr
ja nie badałam (bo oboje z meżem nie mamy wady wzroku więc nawet mi do głowy nie przyszło) dopóki nie zaczeła zezować. Wczesniej nie mrużyła oczek, nie przekrzywiała główki. I okazało się że ma w Lewym +6 a w prawym +4,5 :o masakra jakaś, ale cóż. Nosi okularki i wcale jej się nie zmniejsza.

Gość pole obowiazkowe
to dokładnie jak moja tyle ze u nas jest na jednym oczku - 1,5 a na drugim - 0,75

moja starsza ma 2 lata i 4 miesiące, w maju mamy umówioną wizyte. Tyle że ja mam -4,5 i -4,75 i astygmatyzm, więc chce zbadać na wszelki wypadek.

Gość azezam
moj syn ma 2 lata i wlasnei zauwazylam ze leci mu oko tak wiec jutro rano szukam okulisty mam nadzieje ze obejdzie sie bez okularkow bo przeciez on w zyciu nie bedzie ich nosil urwis jeden :)