Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiak1326

skuteczność lesinelle

Polecane posty

Gość asiak1326

witam. chciałam zapytać czy któraś z was stosowała te tabletki bo ja włąsnie zmieniłam i chialabym poznac opinie. po jakim czasie zażywania tabletek mogę miec pewność że są one juz skuteczne niby pisze ze po pierwszej ale nigdy żaden lek tak po prostu od zaraz nie działa:) z góry dziękuję za odpowiedź

Gość monisiek89
Hej, ja biorę te tabletki dopiero 9 dni więc chyba nie pomogę za bardzo, ale wydaję mi się, że działają już po pierwszym zażyciu, tj. jest napisane na ulotce. Na wszelki wypadek zaczekaj kilka dni;) Ja tak zrobiłam, zawsze to jakaś większa pewność. Mam do Ciebie pytanie, jak się czujesz po nich? Wszystko jest ok czy może coś się zmieniło np. w Twoim zachowaniu itp..? :)

Hej dziewczyny. Chętnie odsprzedam kilka szt YASMINELLE 25zł.op YAZ 30zł za opakowanie. Nowe, nienaruszone. Na tab.data. 08.2015r. . iwonka8903@onet.pl 663-366-987

Gość gość
Ja biorę juz je drugi miesiąc i po pierwszym opakowaniu tylko mam problem z kolanami tzn, kiedy chce usiąść po turecku czy nawet kucnac to czuje ból a tak to wszystko jest ok :-)