Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenna_z_Poznania.

Ciąża bez wytrysku?

Polecane posty

Największa szansa poczęcia:11-4-2011Kolejne maksimum:9-5-2011Data trzeciej szansy:6-6-2011Obecnie szanse są:bardzo duże, 15. dzi Jednak dane dotyczą przypadku gdy mężczyzna skończył we mnie. Czy plemniki w ejakulacie są mniej wartościowe? Czy jeśli zajdę w ciążę dzięki nim, to dziecko będzie słabsze? Czy któraś z Was zaszła w ciążę tylko poprzez ten płyn? Jak miewa się dziecko?

Jestem w związku rok, mam 25 lat, mój partner 30 i bardzo się kochamy - to tak na wstęp, bo pewnie będziecie pytać o wiek, bowiem moje pytanie może wydać się niepoważne. Nie staramy się jeszcze o dziecko, jednak liczymy się z tym, że może dojść do ciąży. Kochamy się w dni niepłodne bez zabezpieczeń. Wczoraj doszło do sexu. Wszedł we mnie bez gumki, chociaż oboje zdajemy sobie sprawę , że są dni płodne. Poruszał się kilka razy - pieszczoty były dość intensywne, więc musiał wyjść aby po 2 minutach nie dojść. Wtedy założył gumkę. Ejakulat na pewno był. Moje pytanie - czy w momencie braku wytrysku wewnątrz pochwy szanse na poczęcie dziecka - z samym płynem ejakulacyjnym są duże? Cykle mam regularnie, co 28 dni. Początek ostatniej miesiączki to 28 marca. W kalkkulatorze dni płodnych wyszło mi to: Największa szansa poczęcia:11-4-2011Kolejne maksimum:9-5-2011Data trzeciej szansy:6-6-2011Obecnie szanse są:bardzo duże, 15. dzi Jednak dane dotyczą przypadku gdy mężczyzna skończył we mnie. Czy plemniki w ejakulacie są mniej wartościowe? Czy jeśli zajdę w ciążę dzięki nim, to dziecko będzie słabsze? Czy któraś z Was zaszła w ciążę tylko poprzez ten płyn? Jak miewa się dziecko?

Gość iogyboutvffvo
Stosunek przerywany jest ryzykowny i mozna zajsc w ciaze, jakie sa szanse dokladnie, to nie wiem.

Gość ja mialam dokladnie tak samo
no moze nie do konca bo plemniki mogly sie dostac do srodka na wibratorze (on skonczyl wczesniej i nie chcial mi robic przykrosci :P ) ale nie zaryzykowalam, i poszlam po tabletke po :) a stalo sie to wczoraj :P

Ale ciąża nie byłaby problemem. Chodzi mi o to czy dziecko zapłodnione nie nasieniem z wytrysku a z ejakulatu nie będzie słąbsze? Rozwinie się prawidłowo, czy są większe szanse że nie? Jakie są w ogóle szanse ciąży przy ejakulacie? Wczoraj miałam owulację.

up

gora.