Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnewklfewfklewfwef

Co byście zrobiły ? tak szczerze?

Polecane posty

Gość dnewklfewfklewfwef

Poszłybyście z facetem do łóżka za pracę? tzn nie raz, zostałybyście jego kochanką? bo ja poznałam pewnego faceta przez internet . Przyznam sie ,że szukalam sponsora na początku choć nie byłam do tego przekonana czy tego chce(parę razy już się wycofywałam na randkach zanim do czegoś doszło bo nie chciałam byc dziwką po prostu) . Teraz mam kasę od rodziców .. ale nie mam pracy , a wiecie jak teraz o prace trudno.. studiuje prawo , znam angielski ,obsługę komp , nie mam doświadczenia..tak to wygląda.. Spotkałam się z nim na zywo pare razy ,ale jeszcze do niczego nie doszło.. obiecał ,że mi załatwi pracę w kancelarii jako sekretarki gdzie on pracuje .. mam zarabiać koło 2 tys .. miałabym już doświadczenie ,a zwykle o stała prace w kancelarii jest ciężko studentce.. jak myślicie?

Gość dnewklfewfklewfwef
dlaczego? wiem ,że on pracuje w tej kancelarii to nie ściema ..poza tym poszłabym z nim do łóżka jak już bym podpisała umowę o prace

Twoje puszczanie się za pieniądze będzie przynajmniej opodatkowane. Jestem zwolenniczką legalizacji prostytucji:)

Gość slicznotkamlutka
co za szmat@

Gość takaotokaja
Wiesz, piszac całkowicie poważnie zastanowiłabym się, ale tylko wtedy kiedy podobałby mi sie wizualnie. Z przymusu nic bym nie zrobiła, nawet jesli zaproponowałby mi 10 tys.

Gość dnewklfewfklewfwef
takaotokaja- widziałam go na żywo pare raz sie spotkaliśmy.. Nie jest super przystojny ,ale też nie jest jakis odpychający.. taki przecietny facet po 30-stce , łysy ,ale trudno , twarz może być .. wysoki.. taki zwykły, nie odpycha mnie jakoś

Gość pomoc up
po co ci te studia? żeby prostytutką zostać taka edukacja jest zbędna musisz być denna skoro w inny sposób nie potrafisz znaleźć sobie zajęcia :-(

Gość no i co z tego ze gosc lysy?
ale szmata :O gardze toba kurwo

Gość dnewklfewfklewfwef
denna? do kancelarii to mogę iść najwyżej na praktyki bez układów jeśli jestem w trakcie studiów.. takie czasy

Gość dnewklfewfklewfwef
zreszta ja bym sobie sama bardzo chciała znaleźć prace po której bym miała doświadczenie związane z prawem tylko jak? myślisz ,że to takie proste?

Gość eee aaaa iii
to nie możesz isc na te praktyki do kancelarii w ktorej wiesz, ze potrzebują kogos do pracy....mialabys szanse wykazac sie, pokazac z jak najlepszej strony, jeśli zauważyli by Twoje starania moze zaproponowali by prace na stale... dlaczego od razu szukasz seksu za prace. najpierw wyprobuj innych metod.

Gość heellenka
Nie, ja to w ogóle nie z tej bajki jestem. Jak chcesz to ryzykuj.

Gość do Boratki
przecież prostytucja jest w Polsce legalna...