Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moikka

sukienka_wesele_pomocy ;)

Polecane posty

Gość moikka

Witam :) Dziewczyny, potrzebuję pomocy! ;) Szukam wzoru sukienki na wesele, które odbędzie się latem i niestety na razie zupełnie nie mam pomysłu co na siebie włożyć. Chciałabym żeby to było coś eleganckiego, dosyć prostego, ale też bez przesady ;) jeśli któraś z Was ma coś takiego na oku, bardzo proszę o przesłanie mi jakiegoś linka. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Gość moikka
podnoszę ;)

Gość moikka
halo? :)

Gość moikka
Dziękuję, taki typ sukienki jest bardzo ciekawy, znalazłam kilka, które mi się naprawdę podobają :)

Gość moikka
Hmm.. Kwiatki odpadają, jakoś nie widzę się w nich ;) ale dziękuję za linki, te poprzednie sukienki są całkiem, całkiem ;)

Gość moikka
Dzięki dziewczyny :) Kaziunio - a pewnie że się ubiorę ładnie ! ;)

Gość moikka
ta ostatnia - hm.. jestem bardzo szczupła, ale jednak podejrzewam, że i tak czułabym się w niej nieco 'szeroko' ;)

Gość moikka
ta niebieska jest naprawdę bardzo ładna, ale materiał wybrałabym inny, na pewno nie tak błyszczący :)

Gość ta jest faktycznie śliczna
http://allegro.pl/asos-sliczna-sukienka-wesele-kamienie-r-38-m-i1548610736.html ale przymierz ją i pochodź i poskacz w przymierzalni bo ja osobiście nie lubię takich z gorsetem bo przy większym szaleństwie miałam wrażenie, że mi spadnie [a cycki mam :P] już ta lepsza: http://allegro.pl/asos-sukienka-wesele-bandage-tulipan-bombka-bandaz-i1557272730.html bo ma ramiączka i obłędny kolor :)

Gość ta jest faktycznie śliczna
poważnie ? :P przecież widzę, ślepa nie jestem :D a mój post to właśnie była ocena Twoich linków, że obie zajebiste sukienki ale wołalabym tą drugą bo pierwsza może z cycków spadać :D

Gość moikka
może ktoś jeszcze coś podpowie? :) coś jeszcze innego niż sukienki - tulipany ? :)