Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M 43

Rocznica ślubu - prośba o radę

Polecane posty

Gość M 43

Miłe Panie/ dziewczyny/kobiety, baardzo proszę o radę/ dobry pomysł na prezent - zbliża się Nasza 20 rocznica ślubu - Bardzo proszę o radę co sprawi przyjemność KOCHANEJ kobiecie jako prezent na rocznicę ślubu. Na prezent chciałbym ( mogę ) przeznaczyć 2500 - 3000 zł - mam nadzieję, że to wystarczy. Z góry dziękuję za pomoc, i czekam niecierpliwie... pozdrawiam :)

Gość 1234567890z
Wspolny wypad na weekedn ( moze majowy ) na kilka dni, albo sam weekedn do Paryza! :) U mnie sie sprawdzilo, co prawda nie na 20 rocznice slubu, ale poprostu na rocznice i bylam w niebo wzieta. W sam dzien rocznicy dostalam piekna kartke i w srodku byla ulotka i taki opis wyjazdu z biura podrozy do prayza, wiec juz sie zorientowalam o co chodzi, reszte dopowiedzial mi moj kochany przy kolacji. Na kolejny weekend juz bylismy w paryzu, cudowany wyjazd :)

1234567890z - bardzo dziękuję - wyjazd był w zeszłym roku...

rozumiem, że to miał być żatr - ja NIE CHCĘ bawić się w bzdurne internetowe dziecięce gierki, dlatego proszę o oszczędzenie mi takich linków... proszę...- zadałem poważne dla mnie pytanie - chcę zrobić ,,coś" miłego dla kobiety, którą kocham - wiem, że to nudy, że fajne tematy, to tylko te o ciążach, prostytucji i zdradach... a ja ... no cóż nudy, proszę o pomoc w kupnie prezentu dla żony... Może jednak, jakaś kobieta zdecyduje się ,,coś" zaproponować - z góry dzięki

Gość nie mam żadnego
Dwudziesta rocznica to rocznica porcelanowa, więc może coś z porcelany??? Chociaż od męża wolałabym dostać coś bardziej romantycznego... Z drugiej strony - filiżanki od Rosenthala...

dzięki za radę, to nawet niezły pomysł, kiedyś nawet żona wspominała o tym... dzięki - może jeszcze inny pomysł...?

Gość grynlandina
pierścionek z brylantem kolczyki z brylantami i szafirami polecam piękną biżuterię:) kazda kobieta ją uwielbia

Gość grynlandina
o własnie! kup pierścionek i ponownie jej sę oświadcz !:)

grynlandina w ostateczności z braku pomysłów tak zrobię - choć to chyba zbyt oczywiste i mało zaskakujące :)

Gość grynlandina
Nie znam Ciebie , Twojej żony i Waszej relacji, ale uważam, że piękna biżuteria ZAWSZE robi wrażenie na kobiecie.:) Ja bym się ucieszyła :)

Gość żoonaaa
ja mam jutro rocznicę slubu i mogę na nia 10 zł przeznaczyc. tyle tylko mam. chyba mam większy problem niż ty... zamieniłbyś sie?

co do oświadczyn, to planuję coś innego i zarazem podobnego - zawiązałem spisek z naszych Proboszczem - zabiorę ją na chwilkę z domu w miejsce do którego nie uczęszcza zbyt często ( ja chodzę w miarę regularnie )- do kościoła - mam zamówioną mszę ala ślub nr2 ( odnowienie ) rodzinka będzie tam już czekać :):)

Gość grynlandina
No i pięknie to wymyśliłeś :) Myślę, że taki gest jest znacznie ażniejszy niż jakikolwiek prezent :)

Gość a może dasz żonie
voucher do jakiegoś superekstrawyjebanegowkosmos sklepu ze szmatami :)

żoonaaa chyba cię zaskoczę - zamienię się - moim największym pragnieniem jest otrzymać od żony prawdziwy uśmiech... i przytulenie się... :( - życie nie jest takie proste... a tak naprawdę nie chodzi o pieniądze... :(

Gość Joela
Za taką niespodziankę -mszę -to bym zabila ,szczególnie jak sądzę żona nie przepada za kościołem .Zabierz ją do Spa ,wykup pakiet zabiegów .

Gość żonaa
tak, w zasadzie nie chodzi o pieniadze. ale czasem ,choć raz na ileś lat chciałoby się zrobić PREZENT i nie ma jak.

co do wyjazdów, to kategorycznie odmawia... nie byłaby zadowolona...

joela może i tak zrobi :):) - spa odpada była niedawno i wrócła baaardzo zniesmaczona...ech... szkoda słów...

a może skok ze spadochronem? Jeśli żona nie ma lęku wysokości oczywiście. Wystarczy że wpiszesz w googlach "tandemowe skoki ze spadochronem" do tego dopisz swoją miejscowość i na pewno znajdziesz jakieś ciekawe oferty. Narzeczony zafundował mi taką atrakcję i muszę przyznać, że pewnie zapamiętam to do końca życia:) Niesamowite przeżycie.

Pozwolę sobie się wtrącić: ciężko doradzać, bo nikt nie zna Pańskiej żony. Ktoś napisze, że podróż, a podróż już była. Ktoś napisze, że naszyjnik z pereł, a okaże się, że Pańska ukochana preferuje wygodny, sportowy styl i nigdy takiego badziewia nie założy. Proszę nam opowiedzieć coś o żonie, jeśli mamy doradzać coś pod kątem jej gustu, a nie naszego. Na dodatek czytam między wierszami, że macie Państwo jakieś problemy. Nie wiemy, na ile poważne, ale możliwe, że akurat żaden materialny podarek nie będzie w stanie wywołać tego upragnionego uśmiechu...

hi, hi, hi - nefika - chciałbym to zobaczyć... żonka boi się wejść nawet na krzesełko aby poprawić zasłonkę... to było by dobre :):) tylko, kto byłby na tyle odważny, aby ją wypchnąć :):)

Gość żoonaaa
wiesz, najlepiej ją po prostu zapytaj czego by chciała. nie jest ważna kosmiczna niespodzianka tylko aby była zadowolona. ja bym chciała aby mąż sie mnie zapytał na czym mi zależy. a ja ide go spytać co chce za moje ostatnie 10 zł. pa.

Gość fjklsjflks
Biżuteria Swarovskiego napewno sprawi kobiecie dużą radość. Mają też przepiękne lampki wysadzane tymi kryształami jak i ramki na zdjęcia. Pozdrawiam!

BAD SEED - czy mamy problemy.. nie sądzą... ja już się przyzwyczaiłem... faktycznie, żona ma praktycznie wszystko i może dlatego jest pernamentnie niezadowolona... ciężko jej ,,dogodzić " i czymkolwiek zaskoczyć - z tąd moja prośba do Pań o nietypowe pomysły... pytanie co lubi jest dosyć ciężkie... zawsze starałem się spełniać jej pragnienia ( wyjazdy wszelkie - również samodzielne i z koleżankami, nauka języka - wynająłem mieszkanie Angli na kilka miesięcy aby mogła tam chodzić do szkoły, samochód - zmiana max. co 3 lata, biżuterią - bez pomentarza - może wystarczy, bo wyjdę na oszołoma :) )... a to co napisałem wcześniej... no cóż, może faktycznie czasami brakuje mi odrobiny ciepła - ale przywykłem :) po tylu latach :):) zresztą ja ją Baardzo kocham... a czy ona mnie... no cóż, tego nie wiem ...

No wiesz, sama taka propozycja może wywołać uśmiech na jej twarzy:) Jeśli Twoja żona woli coś mniej ekstremalnego to możesz wynająć billboard w pobliżu waszego domu i tam zamieścić swoje np. wyznanie miłosne i że mimo upływu lat kochasz ją jak wariat? Skoro to okrągła rocznica to lepiej nie stawiać na nic oklepanego a budżet też masz spory więc wystarczy tylko odrobina fantazji i gotowe:)

żoonaaa - no właśnie... chciałbym aby była zadowolona...tylko raz zapytałem - usłyszałem daj mi spokój - wymyśl coś.. :) no i nie jest łatwo :)