Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona i to poważnie

Inny chłopak

Polecane posty

Cześć, mam do Was pytanie dotyczace bardziej strony morlanej. Jestem w zwiazku z pewnych chłopakiem, dośc długo bo juz ponad 3 lata. No ale nie jest najlepiej miedzy nami. Już od jakiegoś czasu sie nie układa. Ciągle mi rozkazuje, jest wielce oburzony kiedy mówię że spotkam sie z jakimś kolegą, wyśmiewa mnie przed swoimi rodzicami lub wmawia znajomym ze nie powinni używać wyrafinowanych słow, typu "aplikować" bo i tak nie zrozumiem. Twierdzi tak dlatego, że jestem w technikum ;/. W moim życiu pojawił się inny mężczyzna, gorzej ze to jest znajomy mojego obecnego. Przyznam, że od pierwszego spotkania wpadł mi w oko. Ja mu też, to da sie łatwo zauważyc ;). Łapię sie na tym, że częściej myśle o tym znajomym mojego aktualnego chłopaka niz o tym o kim powinnam myślec. Cóż poradzić, kiedy jest taki przystojny, jest naprawde inteligentny. Traktuje mnie... poważniej, od razu powiedział mojemu obecnemu, żeby sobie jaj nie robił (z tymi "trudnymi" słowami) bo to jest niesmaczne. Bardzo podoba mi się jego spojrzenie, naprawdę potrafi zajrzeć głeboko w oczy ;). Rozmowa z nim to sama przyjemność, potrafimy spedzic wiele czasu rozmawiajac i ciagle znajdujac wspolne tematy rozmowy. Jest bardzo fascynujacy ;). Oni nie sa jakimis bardzo dobrymi kolegami, nazwałbym ich po prostu znajomymi no i stad moje pytanie, czy moralne byłoby dążyc do związku z tym drugim? Poźniej mi sie przyznał, że tez mu sie bardzo podobam. No i pytanie jak działac?

up

Gość hahahahaaha
ale jestes tepa:) powinnas jeszcze wpierdol od niego dostawac z rana:)