Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zurek z jajkiem

FRANUCSKI !! Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość zurek z jajkiem

Jest tu moze ktos, kto sie uczy jezyka francuskiego i ma czas przetłumaczyc kilka zdan ? Byłabym bardzo wdzieczna.. 1) Konieczne jest pilnowanie postawionych sobie celów. 2) Znalezienie sobie hobby. 3) byłoby dobrze zacząc uprawiac sport. 4) Niezbedne jest wsparcie bliskich osob. 5) Skorzystanie z pomocy specialnych stowarzyszen. 6) Skupienie sie na pozytywnych aspektach braku papierosów, na przykład zwiekszenie oszczednosci. Te zdania maja byc na temat: udziel 6 rad osobie, ktora chce rzucic palenie.. Jezeli bedzie łatwiej mozna troche te zdania zmienic.. 1) Powinna być wyjątkowa i dopasowana do mnie. 2) Musi byc wyrozumiały i cierpliwy. 3) Nie powinien byc nachalny i zazdrosny. 4) Spontaniczny romantyk. 5) Najlepiej byłoby gdyby mial brązowe oczy. Drugie zadanie wymaga ułozenia 5 zdan jaka powinna byc Twoja druga połowka. Proooosze pomozcie, bo nie bylo mnie długo w szkole i nie mam pojecia jak to zrobic..

Gość zurek z jajkiem
Jak bym mial ajakiekolwiek pieniadze to bym sobie kupiła flaszke i mogłabynm wtedy napisac po francuski ksiazke nawet :D

Gość zurek z jajkiem
up up up

Gość zurek z jajkiem
prooooosze :D

Gość zurek z jajkiem
No ludzie.. litosci..