Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M43

nie gwałt, nie zdrada, nie temat o prostytucji - tylko prośba do kobiet

Polecane posty

Miłe Panie/ dziewczyny/kobiety, baardzo proszę o radę/ to poważne dla mnie pytanie - chcę zrobić ,,coś" miłego dla kobiety, którą bardzo kocham - wiem, że to nudy, że fajne tematy, to tylko te o ciążach, prostytucji i zdradach... a ja ... no cóż nudy, proszę o pomoc w sprawie prezentu dla żony... Może jednak, jakaś kobieta zdecyduje się ,,coś" zaproponować - z góry dzięki za pomysł na prezent - zbliża się Nasza 20 rocznica ślubu - Na prezent chciałbym ( mogę ) przeznaczyć 2500 - 3000 zł - mam nadzieję, że to wystarczy. Z góry dziękuję za pomoc, i czekam niecierpliwie... pozdrawiam

Gość cgfkhbkh
jakaś wycieczka albo biżuteria :-)

Gość z dachu
jakiś wyjazd w odludne miejsce zostawić wszystko i przypomniec sobie dawne czasy

Gość z dachu
a po diabła ta biżuteria, pewnie przez 20 lat uzbierała całe szuflady

Gość wyjazd, zdecydowanie
a na miejscu specjalny liścik, kwiaty, mijesce takie, zeby czuła, ze to tylko dla niej :)

- Dzieki za propozycje - po kolei - biżuterii ma, i to całkiem sporo, samochód wymieniłem żonie 2 m-ce temu na urodziny - chciałbym coś zaskakującego, bardziej romantycznego... niestety, mam pustkę :) w głowie...kompletny brak pomysłów..:) pomocy :):)

Gość sasssssssss
wyslij jej list polecony, w środku zaproszenie na kolacje do restauracji. wrest. kelnr na końcu da jej "rachunek" a tam zaproszenie na wycieczkę :)

ciekawe, co robiłeś przez te 20 lat wspólnego pożycia, że nie znasz swojej żony na tyle, żeby wiedzieć do właśnie dla niej będzie szczególne/ciekawe/przyjemne, tylko pytasz innych, przypadkowych kobiet o podpowiedź??

Gość looooooooooooooooooo
Ja tam na jej miejscu bym chciała konia. Kocham jazde konną i zawsze marzyłam o własnym koniu.... :D A serio to przypomnij sobie coś o czym ona marzyła i Ci o tym opowiadała i na bank strzelisz w 10:)

Gość jestemjakrobak
wynajmij jakiegos ruchacza niech ja przerucha tak jak nitk dotad, bedzie ci wdzieczna ze dbasz o jej przyjemnosci

Gość howw romanticc
Hm, nie wiem, czy da się coś takiego - ale może perfumy na zamówienie? Jedna jedyna buteleczka unikalnego zapachu, tylko dla niej :)

Sentymentalna podróż ;). Do miejsca, w które jeździliście jako młode małżeństwo..

dziękuję za miłe i ciekawe rady - miłej nocy:)

Sally Brown - tak jak napisałem w innym topiku - staram sie zaskakiwać bez okazji, do tego dodaj imieniny, rocznice, urodziny, gwiazgkę i tak przez 20 lat, więc wybacz, ale pomysły mi się skończyły - z tąd moja prośba o jakiekolwiek nowe pomysły - właśnie kobiet... faktycznie, żona ma praktycznie wszystko i może dlatego jest pernamentnie niezadowolona... ciężko jej ,,dogodzić " i czymkolwiek zaskoczyć - z tąd moja prośba do Pań o nietypowe pomysły... pytanie co lubi jest dosyć ciężkie... zawsze starałem się spełniać jej pragnienia ( wyjazdy wszelkie - również samodzielne i z koleżankami, nauka języka - wynająłem mieszkanie Angli na kilka miesięcy aby mogła tam chodzić do szkoły, samochód - zmiana max. co 3 lata, biżuterią - bez komentarza - może wystarczy, bo wyjdę na oszołoma )... ja ją Baardzo kocham - chciałbym sprawić jej przyjemność, a pomysły niestety mi się kończą :) - pozdrawiam i miłej nocy :)

ja mysle ze kasa tu nie gra roli chodzi o to by ona poczula sie zaskoczona najwazniejsza ja mysle ze najfajniejsze byloby gdybys kupil bardzo duzo roz tzn w niektorych kwiaciarniach mozna dostac platki roz mysle ze romantyczna kolacja w domu oczywiscie kupiona nie proboj gotowac :) piekny bukiet roz i droga z zalonu do sypialni uslana platkami roz oczywiscie loze tez w platkach a najlepiej jak caly dzien udasz ze zapomniales i wszystko to zainscenizujesz jak zona pojdzie zrezygnowana pod prysznic albo zabiez ja gdzies i popros by ktos to za ciebie przygotowal pod wasza nieobecnosc

no ja mysle ze pozuje sie jak ksiezniczka do tego swiece romantyczna muzyczka i nie tona platkow roz i kobieta oszaleje zaden prezet nie zastapi jej poczucia tego ze jest wazna najwazniejsza........;)) ja tak uwazam