Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksłajzet

prosba o info. 1szy raz, poczatek bez gumki

Polecane posty

Gość eksłajzet

prosze ocencie, czy cos mi grozi? mam dni plodne (16 dc). kochalam sie w weekend po raz pierwszy w zyciu. moj chlopak wszedl we mnie bez prezesa, bo tak bylo latwiej przecisnac sie gladko do srodka. chwile pozniej wyszedl, zalozyl prezerwatywe i wszedl z powrotem. czy w czasie (bardzo bardzo krotkim - bo to byla doslownie chwila) gdy byl we mnie bez gumki - moglo sie cos wydostac z jego penisa, co naraziloby mnie na niechciana ciaze? dodam, ze podczas stosunku (nawet w prezesie) nie doszedl, wiec obiektywnie rzecz biorac NIE POWINNO MI NIC GROZIC - tym bardziej, ze BEZ PREZESA byl: a) tylko przy rozdziewiczeniu mnie b) przez chwile. co o tym sadzicie?

Gość hehehe:)
prezes dobre...

Prezesa ? A co to za okreslenie do cholery ? Ta dzisiejsza młodziez, ja już Was nie rozumiem... Jest jakies prawdopodobieństwo, ale minimalne albo musiałabyś mieć mega pacha żeby zajśc. Nie stresuj się. Test 14 dni po stosunku.

Gość Debiutantt
Dołącze się do tematu... W sobote chcialem zrobić swój pierwszy raz z dziewczyną, lecz gdy miało dojść do głównego momentu włozenia członka to przestał mi stać. Wczesniej podczas gier wstępnych wszystko było ok. Jakie mogą być tego przyczyny?? :( Dodam, że byłem bardzo zestreswoany, poniewaz umawialismy to z dziewczyna ok tydzień wcześniej i wypiłem 1 piwo.

Gość drapaczka
mogłaś zajść ale szanse sa naprawde małe a co do ostatniej wypowiedzi to nie panikuj mojemu tez gdy na szybkiego to mu opada ale tylko wtedy gdy nic z nim nie robimy przez 2-3 min heheh:-P po prostu pokonaj stresss pamietam jak sie ten teges a tu ktos drzwi otwiera od domu to momentalnie opadł