Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic?

żona złożyla sprawe o alimenty

Polecane posty

Gość co mam zrobic?

Zona chce ode mnie 500zl alimentow gdzie ja zaopatruje dziecko w pieluchy mleko ubrania itp itd a tak wogole to zabieram malego w kazdy weekend miesiaca tj od piatku do niedzieli wieczorem i w tygodniu jak praca mi pozwoli odwiedzam syna pozatym napisale w pozwie o alimenty ze odszedlem bez podania przyczyny gdzie jest to nie prawda bo odszedlem ze wzgledu na to ze zdradzila mnie z kilkoma innymi facetami obecnie nie stac mnie na 500zl alimentow bo sam mam wziete z nia kredyty ktore ja splacam. Co mam zrobic?

Gość zatrzask
porozmawiaj spokojnie, może tylko potrzebuje nowe buty na wiosnę i torebkę ?

Gość a.u.x
Masz dziecko będziesz płacił - no bo jak inaczej???? Nie chcesz płacić , pracuj na czarno.

Gość co mam zrobic?
nie to ze nie chce placic bo jestem ojcem ale chodzi o to ze 500zl to za duzo a jezeli nawet to ona przebaluje te pieniadze

Gość suzie max
poradź się prawnika

Gość 345trgt
to pwieisz w sadzie co kupujesz dziecku i ilena to mneij wiecej wydajesz jesli ci przyzna te 500zł to juz tych rzeczy nie beidzesz musial kupowac i juz

Jeżeli prawdą jest to co napisałeś to zbieraj wszystkie paragony i inne dowody zakupu abyś miał argument na to ze łożysz na utrzymanie dziecka a co do kredytu powinni wam go równo podzielić , a ona pracuje ? Kredyt był na mieszkanie ? kto w nim mieszka ?

Gość nljjjjjjjjj
zbieraj rachunki za pieluchy. wykaż, że łożysz na dziecko.