Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona kasiula26

lekarz ginekolog-Łódź!

Polecane posty

Witam! Od 2 lat mieszkam w Łodzi. Jestem w 9 tygodniu ciąży. Proszę o porady gdzie mogłabym pójść dobrego ginekologa. Byłam już w dwóch miejscach i byłam bardzo niezadowolona. W pierwszym gabinecie kobieta nawet na mnie nie spojrzała, była oschła i niezainteresowana. Natomiast g=druga pani doktor stwierdziła że "ciąża to nie choroba" i wyzwała mnie gdy poprosiłam o zwolnienie (dodam tutaj że jestem nie do życie, a nie leniwa i że nie chce mi sie chodzić do pracy). Także jestem teraz w etapie poszukiwań:( bardzo proszę o jakieś namiary!!!!!

Gość kpp
dr Gała, prywatnie i w szpitalu madurowicza, miła kobieta, trochę się spóżnia, ale ogólnie bardzo ok. konkretna i wszystko bez problemu wyjaśni. Polecam ją.

dziękuje. A możesz podać mi jakieś namiary:)

dzięki raz jeszcze! Widzę że ma dużo pozytywnych opini. Może mogłabyś mi coś od siebie dopisać:) a cenowo jak to wygląda?

Gość kpp
ja chodziłam do niej państwowo, do szpitala madurowicza, nic nie płaciłam, zawsze wysiedziałam się w kolejkach

a myślisz że bedzie miała problem z zwolnieniem lekarskim?

....głównie chodzi mi o nastawienie lekarki do pacjenta...Chcę się czuć tam bezpiecznie i nie jak wróg i przepraszać że wogóle jestem w ciąży jak przy ostatniej wizycie:(:(:( to moja pierwsza bardzo długa wyczekiwana ciąża i chciałabym trafić w dobre ręce...:)

Gość kpp
mysle ze jezeli beda wskazania to da ci zwolnienie. to uczciwy lekarz.

Gość kpp
u niej poczujesz sie dobrze, cała przychodnia jest ok.

Gość Anka z Łodzi
jeśli myslisz o prywatnym ginekologu to polecam klinikę PREGMED w Łodzi Al.1-go maja 24. tam przyjmuje pani profesor Nowakowska - super kobitka, kontaktowa, taktowna i profesjonalna. http://www.medyczna.info.pl/?id=6306&n=0,0,4,0,0

Na pewno odradzam Grażynę Dec: Po wizycie mogę stwierdzić, że nigdy jeszcze nie byłam u tak nieuprzejmego i zirytowanego obecnością pacjenta lekarza. Prośby o bliższe objaśnienie wyników badania napotkały najpierw na zdziwienie, następnie poirytowanie koniecznością zajmowania się pacjentem, by na koniec usłyszeć wzbudzające duży niepokój słowa zupełnie nieadekwatne do sytuacji - na zasadzie chciałaś to masz. Straszenie rakiem - gdy nie ma ku temu podstaw i do tego bardzo daleka droga; gdzie leczy się poszczególne etapy dolegliwości i nie ma się wyników badań, które by mogły w najmniejszym stopniu to sugerować - uważam za wstrętne i godzi to w etykę pracy lekarskiej. Poza tym przepisała silne hormony bez dodatkowych badań na dłuższy okres i duża dawka. Szczerze odradzam tą Panią, traktuje pacjenta jak zło konieczne i nie liczy się z jego odczuciami. Nieuprzejmy ton niemalże zamieniał się w krzyk. W życiu nie byłam na tak koszmarnej wizycie lekarskiej.

Wznowię temat, żeby nie zakładać nowych wątków :) Chcę zmienić lekarza- 25tc. Zależy mi żeby pracował w madurowiczu (chcę tam rodzić). Oczywiście prywatne wizyty wchodzą w grę :) Chciałabym żeby był cierpliwy i odpowiadał na pytania- nie zbywał. Możecie kogoś polecić? :)

Gość gość
Leszek Gottwald świetny lekarz

Gość gość
Po ki uj wam lekarz koniecznie pracujący w szpitalu w którym będziecie rodzić? Liczycie na specjalne względy na porodówce czy co? Naiwność.

Gość gość
Ja chodzę do doktor która wymieniana jest w starszych postach ale ona chyba już nie pracuje w madurowiczu. Obecnie chodzę do niej do lux-medu, wiem że przyjmuje jeszcze prywatnie i chyba w salve ( co do salve nie jestem pewna). Ogólnie fajny lekarz

Gość gość
Chodzi ktoś do dr Moniki Głuchowskiej w Salve? Czy jest dobrym lekarzem?

Gość gość
up