Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdęrzeczę

Dlaczego na młode dziewczyny się mówi ,że są łatwe?

Polecane posty

Gość :D:D:D:D:D
jesteś w błędzie ;) chwalić to się można rzeczami, które się ma ;) wszystko jest względne... na kafe to może i vera wypada wysoko ze swoim IQ ;D

Gość PiotrB5
nie ma kur....iszczy są tylko pożądne i nieśmiałe. Pożądnie się pierdo.... nieśmiale o tym mówią

Gość :D:D:D:D:D
tak Cię piszą, jak Cię widzą... projekt czy nie, moje opinie wyrażam o verze, jest projektem czy nie, postać o tym nicku ma cechy o jakich wspomniałem... a Wy Perwersjo i Alicjo: zastanówcie się, kto jest większym głupcem - głupiec, czy ten kto za nim idzie ;)

I niech tak zostanie. :) Jak ktoś bierze wirtual zbyt powaznie to najlepiej nie wróży. Powoli oddam sie w swoją śliczną wieś. Mamełłe mi kazała oddać pieniądze J. 😴 :D 🖐️

Jeszcze na koniec pojechał Obi Wanem. :classic_cool: To ja wyjeżdżam z Yodą - Zaprawdę wspaniały umysł dziecka jest. :classic_cool: Żegnaj Kafeterio. Głupia odchodzi. Umarła królowa, niech żyje królowa. :classic_cool:

1.regula jest, ze kazde pokolenie postrzega nastepne jako "zepsute" patrz: w latach 60-tych pokolenie "zepsutych dzieci rock&roll'a" :D 2.media, globalizacja kultury przyczynila sie troche do rozluznienia podejscia do spraw seksu (np. wplyw swobody wypowiedzi w internecie, produkcje typu "Seks w Wielkim Miescie") 3.mlode dziewczyny maja tendencje do eskperymentowania z makijzem i ubiorem, staraja sie mocno akcentowac swoja kobiecosc (moze troche postarzyc) i stad ich wyglad moze byc postrzegany jako prowokujacy i oznaka "latwosci". Poza tym sporo mlodych dziewczyn nie majacych partnerow jest na etapie przyciagania i szukania "samcow" przez co moga miec bardziej kokieteryjne zachowania i byc postrzegane jako "latwe". Im starsze tym z reguly bardziej powsciagliwe w krzykliwym ubiorze i kolorowym makijazu staja sie bardziej "classy", jak maja partnerow przechodzi im nadmierna kokieteria. ot, natura :D Natura po prostu

a tak w ogole autorze tematu sa jakies badania potwierdzjace, ze sredni wiek inicjacji seksualnej i czestotliwosc zmian partnerow wsrod mlodych dziewczat wzrosla drastycznie? Czy swoja opinie opierasz na zdjeciach na fotkach zamieszczanych na nk, facebooku i fotka.pl? :D