Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunianiunia

Gdzie na wakacje?

Polecane posty

Gość niunianiunia

Hej, Wybieram się na wakacje do Grecji w tym roku - półwysep albo wyspę, wszystko jedno. Nie wiem tylko z jakiego biura jechać najlepiej. Co możecie mi doradzić? Gdzie szukać ofert?

Po co placic za posrednictwio? Masz kompa,neta,sama sobie zorganizuj wyprawe.Ja zawsze tak robie i duzo na tym oszczedzam.

Gość truskawkowapolewa
Są jednak osoby, które na wakacjach chcą po prostu odpocząć i nie przejmować się szukaniem hotelu i dojazdem. Dlatego ja często zaglądam na allinclusive.com.pl ponieważ jest tam bardzo dużo ciekawych ofert.

Gość sprawa
Itaka, co roku korzystam, nigdy się nie naciełam

tez nie przeplacam za to, co sama niezbyt wielkim wysiłkiem moge zrobić poza tym nie znoszę, jak ktoś mi wyznacza - kiedy obiad, kiedy wycieczka a kiedy plaża po to jestem na urlopie, żeby robić co MI się podoba, a nie co ktoś mi każe

Gość sprawa
Ewa, są wycieczki organizowane (np. objazdowe) gdzie się sika na hasło i komendę, ale są również wczasy wypoczynkowe, gdzie się jedzie i robi co chce i kiedy chce i nikt nikomu nic nie dyktuje

tylko że np. posiłki masz w określonym miejsu i określonym czasie, a to jest bardzo niewygodne, jak dla mnie lubię spontan na wakacjach, po to odrywam sie od domu i wszelkich terminów nie wiem, gdzie będę jeść albo nawet czasem i spać następnego dnia i to jest super na wyjazdach zorganizowanych tak sie nie da

Gość sprawa
my wykupujemy wycieczki bez wyzywienia, jemy tam gdzie chcemy, sa najróżniejsze opcje oferowane przez biura podróży kiedys byliśmy w kanadzie, same bilety lotnicze dla trzech osób kosztowały 10000 zł, a wycieczka 7-dniowa z wyżywieniem i wszelkimi innymi opłatami za osobę dorosłą (trafiliśmy super last minute) kosztowała 5500 zł, a za dziecko 20% mniej

Wszystko pewnie zależy czego się szuka. Ja osobiście wolę, że ktoś za mnie wszystko organizuje. Nie chce mi się zastanawiać nad tym, czy znajdę nocleg, czy to będzie fajne miejsce itd. Swoją drogą, ktoś wspomniał o allinclusive.com.pl - faktycznie mają tam spoko oferty.

My jedziemy z biurem Funclub do Grecji, resort Olimpic Beach. Chcieliśmy najpierw do Paralii, ale stwierdziliśmy, że na rodzinne wakacje lepiej wybrać trochę spokojniejszy resort. A do Paralii blisko tak czy tak. :)

Gość cew we
Ewa, chyba nie wiesz ze te posilki w ;okreslonych' porach są od 7 rano do 24 np., wiec jesz kiedy chcesz hahahahhahahhaha

Gość cew we
hahah