Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaaaaaaaa

czy to normalne?????

Polecane posty

Gość blaaaaaaaaaaaaa

hej mam pytanie czy wy tez tak macie ze swoimi facetami?? czy to jest normalneoz on non stop mysli o seksie jakby mogl to by mnie przelecial kilka razy w ciagu dnia;/ nie wiem czasami mam wrazenie ze on jest ze mna tylko dla seksu;-/ jak piszemy smsy to caly czas wypisuje jakies zberezne teksty co on by mi nie zrobil itp. pytam bo nie wiem czy to normalne?? nie jestem zbyt doswiadczona w tych sprawach tzn czuje ze mu ne mnie zalezy itp. ale nie wiem pomozcie czy wy tez tak macie??

Gość reno megane
u mnie jest odwrotnie :classic_cool:

Gość blaaaaaaaaaaaaa
ja mam 26 on 25 ja pozno zaczelam zycie seksualne takze nie wiem czy to normalne

i w tym jest problem , że ty nie jesteś rozbudzona a on ma duże potrzeby. Na ogół kobieta rozbudzona też chce seksu ze swoim facetem prawie cały czas i raczej on jest wydolny bo brakuje spermy

Gość blaaaaaaaaaaaaa
wiem ze ma duze potrzeby sam mi o tym powiedzial tzn fajnie ze go podniecam itp ale kurcze zycie to nie tylko seks .... ja tez go pragne i wogole

Gość blaaaaaaaaaaaaa
nie no kurcze naprawde czasami wydaje mi sie ze on jest ze mna tylko po to e moze sie wyrzyc seskualnie wogole moje zycie erotyczne zmienilo sie o 360 stopni odkad z nim jestem nigdy nie porbowalam tylu rzeczy co z nim

Gość i juz zle
a jak sie chlopakowi znudzi takie nagabywanie to przylecisz z rykiem czemu on juz tak nie chce i czy juz kogos ma i czy tak juz zawsze bedzie :o 🖐️

Gość blaaaaaaaaaaaaa
i juz zle to nie o to chodzi ze ja nie chce sie z nim kochac bo chce tez mam zawsze na niego ochote chodzi mi o toe zberezne mysli caly czas non stop czasami to juz przesadza z tekstami

niestety są tacy faceci że wygłaszają zbereźne teksty co czasami nie jest akceptowane przez niektóre kobiety i nawet powoduje u nich obniżenie libido Dlatego musisz go utemperować z tekstami

Gość blaaaaaaaaaaaaa
kurdde nie wiem co myslec wyznal mi ze mial przygode w trojkacie i chcialby sporobowac 2+2 ranyyyyyyy dla niego seks to cale zycie chyba nie wiem powiedzial ze nie bedzie mnie namawial do nieczego bo to nie o to chodzi i ze ja bym musiala chcec ze to jest jego marzenie erotyczne rany boskie to dla mnie za duzo jak na te ostatnie miesiace

Gość blaaaaaaaaaaaaa
pomozcie prosze co ja mam sadzic o takich propozycjach, marzeniach?? z kazdym dniem sie poznajemy coraz mocniej i coraz wiecej rzeczy sie dowiaduje choleraaaaaaaa:(

Hehe facet ma zdrowe podejście ;] W końcu żyje się dla przyjemności ;] Jak cię męczą te teksty to mu powiedz. Może myśli że tak trzeba, a już na pewno nie zdaje sobie sprawy że przesadza. Seksu i tak będzie tylko tyle na ile ty będziesz miała chęć.

Gość blaaaaaaaaaaaaa
wiem i on szanuje to kiedys tam mi powiedzial ze jesli mam watpliwosci co do tego ze jemyu tylko na jednym zalezy to nie musimy sie kochac ale to dawno powiedzial a teraz coraz ostrzej podchodzi do tego nie powiem sks z nim jest zajebisty i wcale nie narzekam:P tak mnie tylko zastanawiaja te jego marzenia