Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majaaaaaaaaaaaa

Dyskomfort przy oddawaniu moczu POMOCY

Polecane posty

Gość Majaaaaaaaaaaaa

Witajcie jestem w 23 tygodniu ciąży. I mam problem czuję od kilku dni dyskomfort przy oddawaniu moczu (ale nie zawsze) więc pewnie to problemu z pęcherzem ? czy powinnam się martwić ? grozne to jest dla mojego maleństwa ? Proszę o jakieś informację

Maju nie martw sie, to normalne. ja tak mialam cala ciaze i w dodatku biegalam do toalety co 10 minut. po porodzie przeszlo

Maju nie martw sie, to normalne. ja tak mialam cala ciaze i w dodatku biegalam do toalety co 10 minut. po porodzie przeszlo

lepiej sprawić bo jak kłopot z pęcherzem to oczywiście powinnaś się martwić i isć za wczas do lekarza zanim przyplącze Ci się poważna infekcja ,ja mój pęcherz olewałam nie będąc jeszcze w ciąży i skończyło się tak że w ciąży, nawet nie wiedząc tylko badania wykazały że mam infekcje ,oczywiście antybiotyk musiałam brać .

Gość Majaaaaaaaaaaaa
Oczywiście że pójdę szybko do lekarza. Dzisiaj byłam w laboratorium zrobić wyniki i jutro idę do ginekologa mam nadzieję że to nic poważnego. A masz namyśli infekcję pochwy czy pęcherza ?