Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa24

Czy seks pod koniec ciąży na prawde przyspiesza poród???

Polecane posty

Gość niecierpliwa24

Kto wypróbował tą metodę? Chcę już urodzić.

Mi niestety nie przyspieszył ,a doktor na ostatniej wizycie powiedziała do mojego męża że ma ostatnią szansę zadziałać i może przyspieszymy .

Gość gabrysiek
HEJ ja czekalam 13 dni wiecej zanim moja mala przyszla na swiat 14 dnia mialam miec wywolanie ale dzien wczesniej wzielam goraca kapiel i rano odeszly mi wody :) nie wiem ile z tej kapieli pomoglo czy to zbieg okolicznosci ale oprocz sexu i curry wlasnie to mipodpowiadano pozdrawiam i trzymam kciuki;)

Gość niecierpliwa24
Ja kończe 37 tydzień, więc jeszcze troszkę zostało, ale już bym chciała być po ;)

Gość gabrysiek
niecierpliwa lepiej zamaiast myslec o przyspieszeniu ciesz sie jeszcze kilkoma chwilami tylko dla siebie bo pozniej zapomnij nawet jak dziecko bedzie spokojne;) wyspij sie relaksuj czytaj co lubisz czy tez rob cokolwiek a zanim sie obejrzysz dzidzia bedzie z toba ;)pozdrawiamy

mi przyspieszyło sprzatanie .Zupełnie nieświadomie. Mycie posłogi na kolanach, odkurzanie. Mimo że robiłam to bardzo ostrożnie i powoli w nocy odeszły wody a rano juz byłam szczęsliwą mamą

Gość niecierpliwa24
Już sie nie mogę doczekać :) Ale tak właśnie robie - duzo spię (na zapas), relaksuje sie... Czas mi strasznie leci, dopiero co zaczełam czuć ruchy, a już niedługo będziemy RAZEM :)

Gość niecierpliwa24
Sprzątanie nie wiele daje chyba, bo to u mnie codzienność. Zwykle jestem w ruchu i to nic nowego, wiec tak kombinuję co by jeszcze :)

Gość fdgfdghfdh
mi tez nie pomogl, z tego, co wiem, to musisz najesc sie czegos pikantnego, to niby pomaga na szybszy porod

Gość niecierpliwa24
Bardzo ciekawa jestem kiedy mały się urodzi, jak będzie wyglądał, jak zmieni sie nasze życie... będe najszczęśliwszą mamą na świecie ;)

no wlasnie jak tutaj kolezanka wyzej napisala- TY SIE PORZADNIE WYSPIJ I RELAKSUJ, bo pozniej to na dupie nie usiadziesz :D

Gość niecierpliwa24
Wiem, wiem, ale chyba rozumiecie jak to jest... długo wyczekiwane, pierwsze dziecko, to pierwsze spojrzenie, pierwszy uśmiech, te malutkie rączki, bicie serduszka, które było w Tobie, i oddech maluszka na Twoim policzku... Rozczulające... ;)

Gość gabrysiek
tak tak to zrozumiale wyobraz sobie ze ja jeszcze czekalam ekstra 13 dni bo mojej malej sie zbytnio niespieszylo doczekac sie nie moglam a teraz nawet nie wiem kiedy skonczyla 5 miesiac:) zobaczysz dziecko zmienia cale zycie wszystko juz jest podporzadkowane tej malej istotce ale pierwsze gaworzenie usmiechy czy tez nowe umiejetnosci ktore zdobywa twoje dziecko wszystko cale zmeczenie i wszystkie wyrzeczenia znikaja;)

Gość niecierpliwa24
Dziękuje :)

Gość misia kasia bella donna
jak nie pomoże to masaż szyjki baaaaaaaardzo Ci się przyda:) poza tym potem długo nie będziesz mogła. mnie coś tam pomogło bo jechałam na wywoływanie ale skórcze tej nocy "po" miałam co 6min, tak więc męczyłam się krócej niż jakbym miałam dostać kroplowę od początku:P powodzenia!!!!

Gość misia kasia bella donna
aaaaa i jeszcze jedno!! WYŚPIJ SIĘ PÓKI MOŻESZ:)

Gość latoroslka
u mnie pomogło. Dwie godziny po seksie dostałam pierwsze skurcze :)