Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XV wiek

tęsknie za starożytnością

Polecane posty

Gość XV wiek

baby znały swoje miejsce i były posłuszne echhh

Gość proekozielona
szkoda ze sie nie urodziles w jednym z krajow na bliskim wschodze, tam do dzis obowiazuje patriarchat, a moze wynies sie tam, widac ze masz obnizona samoocene maly penisie

Gość proekozielona
jestem szmatą, która sie rucha co tydzien bo jest równouprawnienie i możecie mi skoczyć do cipki lamusy

Gość proekozielona
co tydzien podszywie tylko? Słabe.

Jak możesz tęsknić za czymś, czego nigdy nie doświadczyłeś?

Gość rozmarzyłam sięęę
a ja za serwowitem w sklepach

Gość proekozielona
komu zrobić loda? dla 10 pierwszych zgłoszeń wystawie swoj tylek do prucia

Gość proekozielona
ulzylo podszywie ? Tobie pewnie zadna nigdy loda nie zrobila maly penisku.

Gość XV wiek
przestańcie bluźnić i zachowujcie się na poziomie a ty proekozielona nie podskakuj do ekranu chyba, że masz wycieraczki na ekranie

Gość proekozielona
XV wiek nie podskakuje przeciez

Gość XV wiek
wyzywasz mnie i obrażasz ze mam małego penisa a to niedorzeczne , bo mógłbym napisać że "penisa mam na pewno mniejszego niż ty dziurę" ale chyba nie o to chodzi w XXI wieku?

Gość proekozielona
hehehe... dobre, widac ze masz dystans do tego i jestes inteligenty, fajnie. A dlaczego marzy ci sie patrarchat co? Ja w sumie moglabym byc zdominowana przez faceta, jesli on na to zaslugiwalby.

Gość XV wiek
chyba masz na myśli bardziej Patriarchalizm ale mniejsza o to i wcale nie marzy mi się , tylko właściwie obserwując was tj. kobiety w tych czasach - to wy o tym marzycie bo tam leży wasza natura czyli bycie uległą i wierną

Gość proekozielona
no tak masz racje czy ja wiem, ja moge mowic o sobie ale nie bede mowila na forum w szczegolach co mi sie marzy a jesli o strarozytnosc, to wowczas byla wieksza swoboda seksualna i oyczajowa niz za czasow sredniowiecza, wiadomo wowczas swiat zdominowalo chcescijanstwo i w niektorych czesciach swiata islam

Gość XV wiek
ten tekst ze starożytnością czy mój nick to tylko przenośnia chodzi o postawę

Gość proekozielona
no dobrze, to o co ci wlasciwie chodzi? o to ze nie lubisz wiernosci kobiet i uleglosci? ok, mamy XXI wiek ale jesli kobieta tu pisze ze jest wyzwolona i lubi niezobowiazujacy sex, to te ksenofoby na forum chca conajmniej ukrzyzowac za takie postawy

Gość XV wiek
nie trzeba od razu krzyżować ani palić na stosie , po co? nie ma kobiet wyzwolonych bo jesteście uzależnione od mężczyzn, a niezobowiązujący seks to kojarzy się z damą za darmo , nawet nie za pieniądze chodzi mi o to że najbardziej brakuje wam faceta nad soba , inaczej głupiejecie i marnujecie się

za starożytnością nie tęsknie, o nie :D ale chętnie spędziłabym kilka miesięcy w XVIII-XIX wieku (oczywiście pod skrzydłami jakiejś zacnej matrony) i poczułabym się stuprocentową kobietą :)

Gość proekozielona
no nie sadze, nie wszystkie kobiety tak maja, chyba obracasz sie wsrod takich pan jak w topiku w stylu ja nie pracuje bo moj maz na mnie zapierdziela i niezobowiazujacy sex jest lepszy niz zwiazek z nieudacznikiem, wiele kobiet wybiera zycie single, realizuje swe ambicje, dba o cialo, chodz i na gym i ma w dupie nierobow i leni

Gość XV wiek
proekozielona podoba ci się XXI wiek i jego oblicza u kobiet szkoda tylko ze w tym wszystkim są takie zagubione , bo gdy tylko zjawia się mężczyzna odpowiedni to wszystko runie i nie ważne czy udacznik czy nie

Gość A co byś zrobił takiej,która
nie chciałaby być uległa.

Gość XV wiek
NB 100% kobietą to możesz wiesz tylko gdzie i jak się poczuć inaczej to bieda

Gość KLE0PATRA
szczególnie Kleopatra była bardzo uległą kobietą :P

Gość proekozielona
a co zlego jest w parterstwie co? XXI nie potepia zwiakow. Zreszta to jest kwestia otwartego umyslu. I lepiej poznac odpowiedniego faceta niz nic nie wartego. Kobiety wybieraja samotnosc bo nie potrafia pojsc na kompromis i byc z facetem o nizszym poziomie intelektualnym, materialnym niz one same.

Męska dominacja wynikała z siły fizycznej,przydatnej na wojnie lub w pracy w kopalaniach lub stoczniach niezle kiedyś płątnej,obecnie siła fizyczna nie ma prawie żadnego znaczenia,więc nie ma uzasadnienia dla dominacji mężczyzn nad kobietami

Gość XV wiek
Kleopatra dobrze grała

Gość XV wiek
ej laski to nie chodzi tylko o siłę fizyczną tylko właśnie o psychiczną , którą rzekomo macie większą , ale tylko bez nas , przy nas topniejecie

Gość proekozielona
bo kobiety nie szanuja facetow slabych psychicznie facetow, slabszych od siebie, proste, o co ci chodzi autorze?

Jeżeli uważasz,że jesteś tak potężny psychicznie,dlacsego jęczysz na babskim forum,żeby jakąś zdominować.