Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda na 2012

cena zespołu na wesele

Polecane posty

Gość panna mloda na 2012

Ile płaciliście za zespol na wesele. My sie kompletnie nie orintujemny w cenach... Znaleźlismy super zespol. 5 osob, klawisz, saksofon, gitary, akordeony i za dwa dni biora 4.5tys. Grają naprawde super. Czy to wygórowana cena?

Gość panna mloda na 2012
prosze o wypowiedz

Gość Fotograf_Śląsk
Powiem tak, rozbieżność cen zespołów jest tak duża jak w fotografii ślubnej. Znam zespoły co cenią się 2000 za dzień jak i są co cena dochodzi do 3500zł. www.bednarczykpolska.strefa.pl Fotografia Ślubna

Gość ja place za zespol
3000zł - 4 osoby grające na żywo

Gość strasznie chudziutko
my za 1 dzień za 5 osób 3 tys

Szukajcie kapel z promocji..To te początkujące,bo zazwyczaj dużo grają,za małą kasę i dbają o ogólny wizerunek zespołu.Ostrożnie ze starymi wyjadaczami,artystami i pseudo-profesjonalistami.Muzycznie może i są dobrzy,ale serce do weselnej muzy dawno utracili.Liczy się tylko szybko skończyć i wziąć kasę..reszta to Pikuś,pan Pikuś

Gość Nha
3 osoby w zespole - za 1 dzień 3300zł + poprawiny 6h jakieś 1400zł

Gość szafirek...
Ja mam wprawdzie DJ ale z tego co sie orientuje to te lepsze zespoly biora od 3500 nawet do 5000 tys. za noc. Jesli graja na zywo, to cena jest wysoka, a jak wezmiesz jakis tam 2 grajkow, ktorzy beda udawac, ze graja to zaplacisz pewnie z 2 tys. ;)

Gość Zamiast
Przyzwoite zespoły zaczynają się od 3 tyś za noc. Oczywiście można znaleźć kogoś za 1.5 tys ale wiem z doświadczenia jak grają. Mój szwagier "gra" w takim, za darmo bym ich nie wzięła.