Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghghaaaaaaa

Problem, pomoże ktoś rozwiązać go?

Polecane posty

Gość ghghghaaaaaaa

Jak się lepiej odżywiać jeść regularnie, jeść śniadania czy po prostu jeść kiedy jest się głodnym? Chcę schudnąć, zdrowo się odżywiałam itp ograniczałam, a efektów nie ma ;/ więc moze lepiej jeść wszystko, ale wtedy kiedy jest się głodnym (oczywiście w rozsądnych ilościach)

Ludzie sa z natury glodni regularnie, wiec jedno drugiego nie wyklucza. Sniadania, z tego, co wszedzie trabia, trzeba jesc, wiec pewnie i nawet gdy sie nie jest glodnym, to warto. A potem jedz regularnie, ale nie z zegarkiem w reku, tylko wtedy, kiedy potrzebujesz. Nie przegladzaj sie. Jedz zdrowo. Uprawiaj sport.

Gość ghghghaaaaaaa
pije butelkę wody dziennie, herbaty zielone, czerwone. Raz w tygodniu fitness, z 2-4 razy kręcenie na hula hop i w miarę czasu jakieś ćwiczenia w domu

Gość ghghghaaaaaaa
up

Gość ghghghaaaaaaa
up

Gość ghghghaaaaaaa
up

Gość a nie możesz poprostu
siebie zaakceptowac taką jaką jesteś ??? No chyba że faktycznie jesteś jakąś maszkarą, ale wątpię, bo z tego co piszesz to w miarę dbasz o siebie, starasz się. Wiesz co to jest niedościgniony ideał? To cel nie do osiągnięcia, a ty pewnie myślisz że jak będziesz mega astrakcyjna to poczujesz się lepiej. Nic z tego będziesz chciec więcej i więcej, tak ten mechanizm działa, niestety. Nie przyniesie to szczęścia i satysfakcji...