Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób kogel mogel

co byscie zrobily?

Polecane posty

Gość zrób kogel mogel

idziecie sobie ulicą i nagle zaczepia Was chlopak, ktorego widzicie pierwszy raz na oczy i sie pyta Ciebie-czy zostaniesz moja dziewczyna??

Gość momozil
ja bym powiedziała spierdalaj zboku

Gość zrób kogel mogel
hehe, bo ja ostatnio mialam taka sytuacje i z takim haslem on do mnie, ale powiedzialam, ze ma spadac:p

A co można zrobić jak ktoś wali taki tekst? Mówi się nie. Podszedł, ok. Ale gdyby zagadał normalnie to co innego. NIkt na dzieńdobry nawet się nie przedstawiwszy nie mówi takich rzeczy.

Myślałabym, że się wygłupia, bo chyba żaden normalny chłopak nie zadałby tego pytania obcej kobiecie ;]

Gość dfgfgfgf
hehe powiedziałabym, że NIE ostatnio siedziałam w fajnej knajpce z mężem a w momencie gdy mąż poszedł do toalety, jakiś młodzieniec (około 20 lat) podszedł do mnie i zaczął mi recytować wiersz o tym jak to się zachwycił gdy mnie ujrzał i będzie o mnie śnić po czym powiedziałam mu, żeby spadał często zaczepiają mnie faceci najlepiej jest ich od razu zbyć i tyle

Gość zrób kogel mogel
no tak dokladnie nie powiedzialam ze ma spadac, tylko go splawilam

Najlepiej jest chyba po prostu nic nie mówić :). Jeśli odpowiesz w sposób mało delikatny możesz być odebrana jako chamka, w sumie koleś nie zrobił niczego czym by sobie zasłużył na ostre słowa. Ale jeśli będziesz zbyt miła istnieje ryzyko, że faceci którzy Cię nie interesują łatwo się nie odczepią :P.

Gość ahahahahha dobre, dobre
ostatnio jak byłam w klubie ochroniarz stwierdził, że mnie kocha hahahahaha a potem zapytał czy mam chłopaka, a jak usłyszał, że nie, to zadał właśnie to pytanie, czy zostanę jego dziewczyną hahahahaha całe szczęście, że byłam dobrze wstawiona, po alkoholu jestem raczej radosna i miła, bo na trzeźwo to by parę przykrych rzeczy usłyszał. ehh, myślenie tępych koksów z knajp

A czy pomyślałaś, że za parę przykrych słów możesz głośno przy wszystkich usłyszeć ich 2 razy więcej, wyjść na szmatę i jeszcze zarobić w twarz? Ja na przykład nauczyłem się już dawno, że Polaków się nie uczy kultury i nie dyskutuje z nimi. Jak chcę żeby polak się miło odzywał, to walę go w ryj. Teraz wyobraź sobie sytuację, że chłopak cię zaczepia i mówi do ciebie, może głupi tekst, czy zostaniesz jego dziewczyną, ale nie chamski. Odzywasz się do niego chamsko, a on wali cię w ryj. Bo niestety ale w tym momencie na to zasługujesz. Zapewniam cię, że to najskuteczniejsza na polaka lekcja kultury na świecie. Kiedy następnym razem podejdzie do ciebie jakiś chłopak i powie taki tekst, już mu nie odpowiesz chamsko.

Gość no to może Ty musisz tak robić
ale wyobraź sobie, że nie wszyscy mają taki poziom jak Twój. owszem, można zarobić w ryj, jak to pięknie ująłeś, nawet kobieta może, ale bez przesady. mamy traktować wszystkich milo i sympatycznie, choć na to nie zasługują, chować głowę w piasek z obawy, że się dostanie po buzi? fakt, takim karkom lepiej nie podskakiwać, ale ja bym na pewno nie była sympatyczna, po prostu powiedziałabym "nie" i spokojnie odeszła. a jeśli za to miałabym zostać zwyzywana od szmat albo dostać po twarzy, to już są odpowiednie służby, które się takim chamstwem zajmują.