Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytalska87

pieluchy dada?

Polecane posty

Powiedzcie mi czy rzeczywiscie sa porownywalne z pamersami? I czy ktos sie orietuje ile kosztuja? Bo sie zastanawiam nad zmiana, czy warto? Bo np te z rossmana sie nie opłacaja wogole w cenie wychodzi ok 3 zł oszczedności bo jedna paczka pampersow=2 tych z rossmana.

Gość dada są dobre i tanie
są bardzo chłonne i wygodne dla dziecka, i do tego niedrogie. Szczerze polecam!!!

Gość dadadada
54szt., 7-18kg, kosztuje ok. 26 zł

Tylko raz je kupilam i wiecej tego nie zrobie moj syn po paru razach kiedy zalozylam mu dade doatal jakies pryszczyki na pupie a przy tym caly czas sie tam drapal. Tak samo zreszta jak i po tych z rossmana i z lidla . Dla mnie to wszystko to dziadostwo. Njapelsze sa oryginalne pampersy.

A ja sobie policzyłam... Dada, opak.54 szt. 26,99zł. Zmieniałam je co 3h maksymalnie, bo były napompowane. Za sztukę wychodzi 0,50zł. Doba ma 24h. Podzielić na 3h (w nocy co 4h), wychodzi, że zużywałam ok.7-8 pieluszek na dobę x0,50zł = 3,50-4zł. Pampers, opak.82 szt. 44,99zł. Zmieniam co 5-6h. Za sztukę 0,55zł. W nocy prześpi 10h w jednej. Dziennie wychodzi ok.4-5 pieluszek x0,55zł = 2,20-2,75zł. Czyli Pampersów koszt mniejszy a jakość... W każdym razie ja jestem za Pampersem nie tylko ze względów ekonomicznych ale i jakościowych zdecydowanie.

aha, i caly czas przeciekaly przez co mialam dodatkowe pranie . Dla mnie to zadna oszczednosc. :P

Gość wariatka jak ich mało....
wes jagoda spierdalaj glupia dziwko juz tak sie nie wymądrzaj bo sraczki dostaniesz

Gość vi_
kupiłam Dada 4-9 kg na próbę, bo wszędzie czytam, ze takie super. wyglądają rzeczywiście fajnie, design i opakowanie na najwyższym poziomie. Niestety, gdy dziecko zrobi silu to od razu czuć, że wilgoć - po pryzłożeniu dłoni do pieluszki zostają kropelki na skórze - efekt jest taki, że trzeba je częściej zmieniać (więc oszczędność żadna) a i tak mam wrażenie, że córka ma skórę jakby cały czas leżała w wilgoci... więcej ich nie kupię

Gość Zalezy dla kogo
Ja kiedys kupilam dade ale corka miala po niej okropnie czerwona pupe ale znam osoby ktore chwala sobie dady. Ja uzywam z rossmana dwupak trojek kosztuje okolo 40 zlotych a sa w nim 92 szt.

Gość fiołek_k
dada to badziewie.....głupie pindy:D

Gość fiołek_k
oczywiście Jagoda tylko orginalne pampersy:)

Gość adcfaSDf
my mamy dady i są ok tylko dla córki, może temu ze dziewczynki inaczej sikają-ma sucho, wszystko ok sie wchłania u syna zaś (ma 3 miesiące, więc teoretycznie mniej na raz pije) potrafią przesiąknąć po nocy, a jak jeszcze kupę strzeli do zasrany po szyję :P więc juiż sama nie wiem te z rossmana są nieco grubsze ale takich przekrętów nie miałam z nimi

Gość loza100
sa bardzo dobre dla dziecka

Gość mama Szyyymusia
ja przetestowalam wszystkie: Dada, Hugg, Happy i po kazdych moje dziecko mialo odparzenia albo krosty. Do tego byly bardzo sztywne. uzywalam wiec potem tylko Pampers-nie odparzaly skory, byly elastyczne, tylko drogie, dlatego 15-miesieczniaka zaczelam sadzac na nocnik i na zmiane z pampersami uzywalam pieluchy wielokrotnego uzytku-takie majty.

Ja używam Dada od praktycznie samego początku. Pierwsze pieluchy to były Pampers, ale po nich Mały dostał takiego uczulenia, że musiałam zmienić. Testowaliśmy Bella Happy, Huggies, jakieś made in Tesco, Lidl, Auchan itd i dopiero Dada zdały egzamin. Te nowe są bardzo podobne do pampersów, zarówno jakością, jak i strukturą. Ja jestem z nich bardzo zadowolona, mój syn też nie narzeka :) A kosztują bodajże 26.99 zł czy coś koło tego.

Gość RamkaZezdjęciem
brawo a Jagody, racje mówi-tylko oryginalne Pampers!!!!!!!!!!!!