Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama po zagrozonej ciazy

jak za 2,5 tyś mega ujędrnić brzuch po CC( lekki zwis)

Polecane posty

Mam odlozone 2,5 tys zlotych chce je wydać na siebie. NIestety nie mam teraz wiecej bo mam remont, male dziecko. Miałam CC poniewaz ciaza byla zagrozona, nie moglam smarowac brzucha a nawet go myć. Bardzo sie ciesze, ze mam dzieciatko, ale jestem mloda :( moj brzuch nie jest za ladny.. jest troche rozstepow ( troche dzialalam- kremy na powstale rozstepy, masaze, peelingi silne jest mega lepiej widac je glownie pod swiatlo ). Na co ma wydać tą kasę pomozcie! Czy mam np 1000 zł przeznaczyc na laser i 1500 na jakis zabieg typu exillis albo subcultra czy jakos podobnie sie te zabiegi nazywaja.. Czy jest sens robic laser przed latem jak chcialabym sie opalac w tym roku ? Doradzcie prosze...

Maz mowi zrob sobie jeden zabieg a w miare porzadny a nie jakies pojedyncze zabiegi typu endermologia.

pomozcie prosze

ja słyszałam że na nawisy to tylko plastyka brzucha, ale nie jestem pewna!

Gość POLECAM WAM
zabieg VELASMOOTH, jest najlepszy na ten problem

powaznie myslicie, ze jest tylko plastyka ? a body jet, slim lipo? zrobie własnie taki zabieg ale po drugiej ciazy a na razie chce go polepszyc jest masa zabiegow ujedrniajacych ale wiele z Was zna tylko plastyke inwazyjna operacje...dziwne :) Myslalam, ze znacie jakies nowosci :) Najlepiej Kraków, Rzeszów i takie kore sie robi w przeciagu jednego, dwoch zabiegow! Nie 15 zabiegow 2 razy w tyg mieszkam w mniejszym miescie nie mam mozliwoscie dojezdzac 2x w tg do duzych miast :)

Gość opensky
Chodzi tylko o ujędrnienie brzucha, czy także o wyszczuplenie go? Bo zabiegi o których Pani pisze są na różne problemy. Proszę napisać co konkretnie chce Pani zrobić i jak wygląda brzuch a postaram się pomóc:)

Ja zawsze mialam wystajacy brzuch i budowe jablko, w pewnym okresie tez tarczyca narozrabiała przytylam 15 kg i brzuch- praktycznie tylko on urosl, scisniety paskiem wygladal ok, ale bez beznadziejnie. Pozniej wyniki sie poprawily, lekarz zalecil ciaze a mi zostalo 10 nadprogramowe do wagi z przed problemow z tarczyca i podczad ciazy wlasnie glownie w brzuch mi poszlo wszystko. Przytylam 9 kg ktore juz w szpitalu zniknely, ale brzuch zostal taki zarys brzucha ciazowego z tą pletwa nad rana cc i troche rozstepow. Bardzo fajnie byloby go wyszczuplic tez, wiem, ze body jet czy slim lipo bylby najlepszy ale nie mam teraz tyle kasy, poza tym za 2 lata chcialabym byc w ciazy ale nie chce przez te dwa lata chodzic i plakac po katach. Pomocy

Nie mam obecnego zdjecia a dzisiaj mam 1 dzien okresu, wtedy mam brzuch jak w 6 mies bo zbiera mi sie woda a ta luzniejsza skora sie napina :/ takze zdjecie nie pokazywaloby obrazu normalnego brzucha burzyloby obraz.. To taka oponka plus leciutki zwis nie jakis strasznie i mega nieelastyczna skora mam 25 lat takze tragedii nie ma, ale chce cos z tym zrobic. Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość nie daj się naciagac
na cudowne zabiegi, bo to czyste oszustwo! tylko operacja niestety!

Gość jeśli skóra się
ja też mam 25 lat i wiem o co ci chodzi z tym brzuchem,to ja mam podobnie. Narazie wcieram balsam palmers ten ujędrniający,bo tylko na to mnie stać. Podobno ma dobre opinie więc może pomoże no i drogi nie jest bo ok 20zł.

nieprawda! nie tylko operacja, przeciez widzialam kolezanki po zabiegach roznych wlasnie typu body jet i to dziala.. wcale nie musi byc operacji ja nie mam zwisu po kolana! Tylko szkoda mi kasy przed ciaza, po ciazach sobie zrobie na cacy :) i rozstepy i brzuch :)

Gość Monika B...
Nie licz na cuda

Gość ale przecież
bodyjet to jest operacja, i wcale nie tania, ok 7tys

Gość ,mdl;d
trochę późno działasz, jest specjalny masaż do stosowania w czasie ciąży, naprawdę działa, czego jestem przykładem- po urodzeniu 2 dzieci mam płaski, jędrny brzuch. Spróbuj ćwiczeń, ąle naprawdę intensywnych (min. 500 brzuszków dziennie)

Gość co za idiotka kobiecie
z zagrozona ciaza proponuje masaz brzucha stuknij sie w leb tepa pało!!!!!!!!!!!!!!! autorko zrob sobie teraz jakis exillis kilka zabiegow albo endormologie, zrob rozstepy jeden zabieg jak mowisz ze nie sa glebokie rozstepy a po nastepnej ciazy zrobisz sobie slim lipo i body jet, jakbys sie teraz zaparła i rok dzien w dzien tłukla brzuszki( zaczynajac od 50 i zwiekszajac tygodniowo o 10 ) na dolne partie gwarantuje, ze fartuszek sie uniesie.

Gość co za idiotka kobiecie
a body jet to wcale nie jest operacja tylko nieinwazyjny zabieg!!! nic sie nie znacie nic!!! czytacie i zazdroscicie tym, ktorzy beda robic sobie takie zabiegi

Gość a gdyby tak choć raz
ja nie na temat,ale chciałam zapytać-dlaczego nie można było myć brzucha?jak wpływa wklepywanie kremu w brzuch na zagrożoną ciążę,co się może stać? (to nie ironia, naprawdę mnie to interesuje)

Gość moja siostra lezała
plackiem w zagrozonej ciazy, miala zalozony cewnik nie wolno bylo jej brzucha dotykac, trzymac reki na nim nic, tylko lekarz mogl albo polozna przy zakładaniu ktg. Mocniejsze dotykanie brzucha moglo powodowac skurcze. polozna jej przemywała jakimis takimi specjalnymi ruchami brzuch raz dziennie zamiast mycia.. takze niestety to prawda. Autorka tylko pod koniec nie mogla przez ostatnie tyg, moja siostra cala ciaze...

Gość ale przecież
body jet tO jest operacja, po której sie dosc długo dochodzi do siebie, i nie zazdroszczę tym, które sobie to robia, bo sobie sama zrobilam. nazywac to 'nieinwazyjnym zabiegiem" to tak jakby nazwac krowę krówką ciagutką :P

Gość moja siostra lezala
powaznie????????????????? a ja myslalam ,ze to lajtowy zbieg :(

Gość Anna 567
W kwestii zabiegów polecam zajrzeć na stronę www.Frupi.pl można taniej coś wybrać,a ofert naprawdę nie brakuje.