Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MartiniB

pigułki, zastrzyki i inne cudeńka

Polecane posty

Witam wszytskie Panie serdecznie, mam do was kilka pytań, mianowicie chciałabym zebyście podzieliły sie ze mną swoimi doświadczeniami odnosnie zażywania pigułek antykoncepcyjnych, zastrzyków hormonalnych itp. Chciałabym zaczac zabezpieczac się w sposób jak najbardziej anty- skuteczny i na dodoatek taki, który ma najmniej skutków ubocznych. Z własnego doświadczenia wiem tyle: brałam przez okres 1,5 roku tabletki Novynette (ok 30 zł), na poczatku czułam sie dość dziwnie- bóle głowy, nudności, ale plamienia nie wystapiły a negatywy ustąpiły po góra dwóch miesiacach. Spuchł mi biust do dwóch rozmiarów wiecej (co cieszy mnie niezmiernie bo mam małe B) jednak libido spadło do 0:( Teraz chciałabym uniknąć takiego efektu jak spadek libido, bez libido jestem okropnie wredna i mam ochote wytłuc facetów;D Poza tym ciagłe pamietanie o przyjmowaniu tabletki niekiedy utrudniało życie. Teraz rozmyślam nad zastrzykiem hormonalnym. Czy macie jakiś złoty środek na antykoncepcje, która jest: skuteczna, nie wymaga ciągłego pilnowania, NIE OBNIŻA DRASTYCZNIE LIBIDO, powoduje powiekszenie biustu, brak plamien jakiś smiesznych, no i normalny powrót do rzeczywistości po skonczeniu terapii hormonalnej (a nie jakies 2 lata problemów w zajsciu w ciąże). Mam 23 lata i nie mam dzieci, w ciąży tez nie byłam. Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować