Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boję się allegraaaaaa

W jakich sklepach najlepiej kupować rzeczy dla noworodków niemowlaków ? ?

Polecane posty

Witajcie dziś zaczęłam 24 tyg ciąży i zastanawiam się w jakich sklepach najlepiej kupować ubranka itd. ? oglądam sobie rzeczy na allegro kilka mi w oko wpadło ale allegro raczej odpada bo się jakoś boję tam kupować P.S nie za wcześnie na takie zakupy ?

up

A czemu boisz sie Allegro, jesli mozna spytac? Jak kupisz u jednego sprzedawcy cala wyprawke to wyjdzie ci taniej niz w sklepie. Czesto powyzej np. 200 zl wysylke funduje sprzedawca. Wiekszosc mam zaopatruje sie na all, nie ma sie czego bac;)

A na zakupy napewno nie jest za wczesnie. Na allegro mozesz kupowac cala dobe. W sklepach juz dzisiaj chyba troche za pozno... ;)

Gość ZielonaPietruszka
Na allegro jest najlepiej, sama sprawdziłam. Polecam :)

Gość ....D....
ja kupiłam w pepco... ciuchy dobrej jakości i tanie.. po praniu nic się z nimi nie dzieje tam kupisz wszystko dla dziecka prócz większych gabarytów jak np. wózek czy kołyska itd.

boję się że mnie oszukają... I ja jestem taka że muszę wszystko dotknąć... poczytać... i wtedy kupić jeszcze nigdy nie kupowałam przez allegro itp

Gość w pepco
ubranka są dobrej jakości i niedrogie. A gdzie indziej szkoda przepłacać, bo malutkie dziecko bardzo szybko wyrasta z ubranek. Czasami można kupić coś fajnego i niedrogiego na wyprzedażach w TESCO z CHEROKEE.

a na prawdę nie uważacie że to jeszcze za wcześnie ? bo moja mama i teściowa twierdzą że to za wcześnie... ja już sama nie wiem... a którym wy tygodniu zaczęłyście zakupy ?

Gość ....D....
A co do kupowania to ja też muszę wszystko dotknąc obejrzec poczytac... itd...

Gość gryfno frela
jasne że na allegro są fajne ciuchy!! dziewczyno, po 1 jak nie bedą zgadzały się z opisem to wystawisz negatywa lub zwrócisz ciuchy oni kasę a po 2 czy w sklepie czy gdziekolwiek kupujesz, ciuszki i tak musisz wyprac. a pomyśl że w sklepie tysiące ludzi ich dotyka!! jeszcze jedno!- nie słuchaj mamy czy teściowej! szalej, kupuj i ciesz się szczęśliwą ciążą!!!

Gość matkapolka0000
ja kupowalam w wielu sklepach: poczawszy od mothercare, 5-10-15 przez cocodrillo, sklepiki osiedlowe, na targu, skonczywszy na szmateksach i allegro. najfajniejsze byly z mothercare ale niestety bardzo drogie.

Gość oolokolok
Na allegro niby fajne ciuchy opinie maja oki.. tylko wszyscy opinię dają po tym jak dostaną pakę i komentarz daja że wszystko się zgadza że ciuchy fajne itd.. A nie pisza juz później po kilku dniach jak są ciuchy wyprane wyprasowane i tak dalej.. lepiej kupowac ciuszki dla malucha w sprawdzonych sklepach... a druga spr... też słyszałam że pepco ma fajne ciuchy nie tylko dla maluchów

Wiec ja kupowalam na allegro i h&m smyk i 5-10-15 w sumie do tej pory sie nie zmienilo aha i jeszcze cubus i kappahl :) te sklepy polecam.. A czy za wczesnie nie sądze ja kupowałam od 4 miesiąca

część ubranek kupiłam w pepco, część na allegro i jestem bardzo zadowolona, pierwsze zakupy jakoś koło 16tyg. ciąży, kolejne już większe ok 28-30tyg.

Gość wiekszosc z nas, ale dlatego
c&a, pepco, cool club w smyku, cocodrillo - najtaniej

Gość alaaa ma kotaaaa
ja przeważnie na wyprzedażach poluję głównie H&M C&A smyk 5-10-15 CUBUS RESERVED czasem coś wylicytuję na allegro a czasem uda mi się coś w groszu znaleźć (mam o tyle fajny, że nie jest to typowy grosz z ciuchami z zagranicy tylko mamy z okolicy zanoszą tam już niepotrzebne ubranka więc nie jest jak to zazwyczaj określają " śmierdząco ":) )

Gość jiiiiiiik
Ja kupuję głównie z Allegro, zwłaszcza jeśli sprzedawca prowadzi zwykły sklep i ma wszystko od ubranek po smoczki. Raz w miesiącu zamawiałam pakę za 100-130zł i w ten sposób mam już prawie wszystko w 31 tygodniu ciąży. Na pewno nie zamierzam śmigać po sklepach w 9. miesiącu, w upale, tylko dlatego że rodzina uważa że zakupy tak szybko przynoszą pecha. Patrz na komentarze i bierz od ludzi, którzy nie mają negatywów. Wielu takich jest.

Gość do lokamama
dokładnie, też większość ubranek na Allegro kupuję- zdecydowaną większość nawet. Patrzę na komentarze- czy nie ma negatywnych- jeszcze mnie nikt nie oszukał, a konto mam od ładnych paru lat. Nie kupuję tych najtańszych gdzie np. nb ody jest za 5 zł, a staram się kupować ciuszki early days, które są pakowane po kilka i wiadomo, ze jakoś jest dobra i po praniu też są świetne te ciuszki. Jeszcze happy kids z allegro i ostatnio carter/sa, ale jeszcze nie prałam bo to na przyszłość :) Ja zaczęłam kupować wszystko jakoś w 26-28 tygodniu ciąży i nikt mi nie powiedział, ze za wcześnie - u nas w rodzinie nie wierzy się w takie bzdety, a wychodzilismy z założenia, ze nawet jeśli coś złego by się stało to przecież bedziemy się starać o kolejne dziecko. Nie bój się allegro -0 jest mnóstwo sprawdzonych sprzedawców.

Gość Do Hally
Kochana early days to w UK najtansza i najpodlejsza marka ciuszkow dla dzieci dostepna w sklepach sieci Primark. I nie ma sie co podniecac ze za 30 zl. Bo bawelna jest tam tak podlej jakosci ze szkoda sobie glowy zawracac. Zeby nie bylo ze kryrykuje. Pisze z doswiadczenia po prostu.