Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertical

hm, czy to nie lekceważące ?

Polecane posty

Gość wertical

słuchajcie parę dni temu dostaliśmy zaproszenie na wesele siostry ze strony mojego chłopaka, jesteśmy na 3 tyg przed własnym ślubem, a w zaproszeniu napisali ze zapraszają mojego narzeczonego z osobą towarzyszącą..., to chyba jakiś żart, czuje się zlekceważona na maksa

też bym byla!!!! moj dostal zaproszenie do kuzynki z osoba towarzyszącą... ślub mamy w sierpniu a mlodzi doskonale wiedza jak ja sie nazywam

Gość wertical
może po prostu zrobili to bez zastanowienia, ale chyba brak myślenia szkodzi, wiec to chyba im powinno byc głupio, a póki co to mi tylko jest..., mam ochote w ogole tam nie isc jako anonim

Gość wertical
sysunia, Tobie też współczuje bo jestes ofiarą takiego samego czyjegoś braku taktu apeluje do tych co są na etapie zapraszania gości.. MYŚLCIE O TAKICH RZECZACH! Bo to wyraźny brak kultury

Gość może twierdzą
że się rozstaniecie ze sobą do tego czasu to wolą w razie czego tak napisać :D

Gość i co z tego////
że 3 tyg przed ślubem to nic nie znaczy jeszcze nie jesteście że tak napiszę zalegalizowaną rodziną więc mają prawo pisać sobie o czym chcą a mało to znam osób co zrywały ze sobą czy nawet przed własnym ślubem i co wtedy z tym zaproszeniem zrobić. Wy nie wiecie jak to bywa w życiu a ci widocznie chcieli tak napisać.

hm.. to ja sie zastanawiam jak bliska kuzynka mojego nazeczonego nas zaprosi.. ona slubuje 30 lipca my 17 wrzesnia... my zaproszenia mamy juz wypisane i wysylamy je na poczatku lipca. no i juz napisalismy ze zapraszamy Państwa X a nie ze Pania X z os. towarzysząca...

łeeee, ja jak byłam z moim teraz już mężem, wtedy narzeczonym, mieliśmy już kilkuletnie dziecko i mój wtedy narzeczony dostał zaproszenie na ślub kuzynki i był tylko on wpisany, to jest dopiero super!! nie poczułam się jakoś specjalnie urażona bo oni mają minimalny kontakt ze soba więc pewnie nie wiedzieli dokłądnie co i jak :)

Gość szafirek...
kuzynom, z ktorymi nie mam czestego kontaktu wysylalam zaproszenie z os. towarz. ale nie wyobrazam sobie dac takie zaprosznie rodzenstwu albo bliskim znajomym. dla mnie to kompletna porazka :\

Gość ciekawe czy oni
a tak se napisali a wy przeżywacie jakby to była tragedia stulecia