Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolna nauczycielka

Dlaczego niektorzy ludzie bronia szkolnych nieudacznikow?

Polecane posty

Jedni ich drecza, wyzywaja, ponizaja a znajda sie elementy ktore ich bronia i uwazaja ze dzieci ktore przesladuje szkolne ofermy to sadysci. Ja tak nie mysle, i jeszcze jedna ucze matematyki w szkolach srednich.

Gość winna wlasnej niedoli
bo to sadysci, to sa nawet mordercy, nie wiesz co taki czlowiek przezywa w srodku, wieczny scisk zoladka i tlamszenie lez, taki czloswiek sie boji ludzi, jest zaszczuty i juz nigdy nie bedzie mial normalnego spojrzenia na swiat bo bedzie wszedzie widzial akty antypatii.

Gość jeżeli naprawdę jesteś
nauczycielką, to poprostu żal, idiotka jesteś a nie nauczyciel

to pisze jakiś głupi gimnazjalista, bo ja nie wierzę że takie coś może pisać nauczyciel- pedagog

Sie ciesz bo w ameryce juz dawno bys dostała serię z półautomatu od takiego meczonego ...

Nauczyciele inaczej patrza na uczniow ktorzy sie slabo ucza i w dodatku nie potrafia sobie radzic z rowiesnikami a inaczej na rowniez osoby zle uczace sie a majace dobre relacje z grupa, takiemu dam wieksze szanse i bede wierzyla w jego mozliwosci. A jesli uczen nie zna odpowiedniej riposty to jego problem.

a dobrze ucza i maja zle relacje?

Skoro sie dobrze ucza a maja zle relacje z rowiesnikami to ich nauka widocznie niewiele znaczy.

to ok, dobra, no to co zrobisz z tymi uczniami???

Gość @ll@
Tiaaa, do gazu z nimi HAJ HITLA ! Boże kobito powinnaś się leczyc, bo to jest jakieś zaburzenie osobowości, lepiej sprawdź określenie socjopata, bo pasuje do ciebie idealnie :)

Po prostu jak ktos dogaduje danej osobie a ta osoba nie wie co powiedziec w danej chwili to biore tego szkolnego nieudacznika do odpowiedzi i albo tak kieruje ta osobe na tego dopa albo po prostu gdy zaczyna odpyskowywac tamtym wpisuje ocene niedostateczna.

Gość olivia duhnam
taka z ciebie nauczycielka jak z koziej dupy traba:D

głupia pizda. czli twoim zdaniem mozna taka osobe ponizac, skopac, wpierdolic jej, zesrac sie jej na glowe, a ty na domiar tego wpiszesz jej jedynke do dziennika. wiesz ze mozesz komus zrujnowac zycie?

Gość turbowiec
trzeba się za ciebie modlić nauczycielko, nic innego nie pozostało

Gość faktycznie jesteś socjopatą
SOCJOPATĄ CECHY CHARAKTERYSTYCZNE: -brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych -brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka -kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby -manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów -nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; -socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie

Gość XDXDXD...
traf w 10 :D

Gość jfkljkfljsdklfsjklfaw
Kingusia jak ty jesteś nauczycielką to ja jestem astronautą .

matko jaka ty głupia jesteś, na ciebie szkoda słów,

Gość jesteś co najwyzej w liceum
a do nauczycielki to Ci daleko :D Kiedy dorośniesz zdziwisz się, ale problemy dzieci staną się bardzo niezrozumiałe. W oczach dorosłych grupa dzieci to po prostu grupa dzieci. Bardzo doświadczony pedagog potrafi wyłapać słabsze jednostki i a priori "zgadnąć" kto w danej klasie jest ofiarą a kto prześladowcą, ale i taki łatwo może się pomylić. Jesteś takim samym gimgównem jak to wyśmiewane i już.

Jak bym wiedziała do jakiej szkoły chodzisz to zrobiłabym wszystko żeby Cię wyrzucili! Nie mogę uwierzyć, że taki człowiek mogłby uczyć moje dziecko. . Nie powinnaś być nauczycielką tylko jakimś politykiem. Matko kochana jak ja nie lubie takich wredot

to napewno nie pisze nauczyciel tylko gimnazjalista który nawet nie wie ile to jest 2+2 bo nie uwierzę że takie kreatury mągą być nauczycielami

Mam 28 lat, niedawno skonczylam studia i w mojej klasie bylo kilka szkolnych ciot ktorym dokuczano, to byly osoby zazwyczaj ciche, spokojne, ktore baly sie wlasnego cienia. Wiele z tych osob ktorym dokuczalismy w liceum to byly osoby ktorym dokuczano rowniez w podstawowce. Czyli jak widzicie cos w tym jest?

dłupia jesteś i tyle, jestes śmieciem a nie kobietą nawet nie jesteś człowiekiem,tym CZYMŚ jesteś to nawet nie da sie nazwac, mam większy szacunek do zdechłego kota niz do ciebie ŚMIECIU JEDEN

Wiem, prawda zawsze boli. A na kafeterii jak widze mnostwo ofiar ktore byly przesladowane w szkolach, dlatego napisalam ten temat by one zobaczyly to co tak naprawde o nich mysle, a widze ze ofiar szkolnej przemocy na kafeterii jest mnostwo.

Gość odpuść sobie tę ściemę
Można podyskutować na temat, ale tylko się ośmieszasz, bo nikt w to Twoje nauczycielstwo nie wierzy. Ja przeciwnie: znam nawet parę osób, które były cichymi myszkami w jednej szkole, a po zmianie środowiska stawały się duszami towarzystwa. Psychologia społeczna to trochę bardziej skomplikowana sprawa. Jeśli po szkole wybierzesz studia ze specjalnością nauczycielską na pewno poznasz przynajmniej jej podstawy. To bardzo pożyteczna wiedza dla nauczyciela.

Gość jfkljkfljsdklfsjklfaw
Zapalmy znicz dla Japonii . [ * ]

Gość XDXDXD...
" dlatego napisalam ten temat by one zobaczyly to co tak naprawde o nich mysle, a widze ze ofiar szkolnej przemocy na kafeterii jest mnostwo" Nie lepiej otworzyc okno wziąśc megafon i trąbic żale na całą okolicę? Albo lepiej, przejdź się po domach "tych nieudaczników" i powiedź im to wprost, jak taka odważna jesteś Co boi - dupa z ciebie i tyle :D

wiesz coś śmiać mi sie chce z ciebie, jakoś nikt tutaj za tobą nie jest,

Czyli, że osoby które poniżają i dokuczają są dobrze przystosowane do życia i sobie poradzą??:O A osoby bite, poniżane, osmieszane to ofermy? ... To teraz wyobraź sobie ile osób byłoby pewniejszych siebie, zaradniejszych, gdyby nie były w szkole poniżane. Ty chyba sobie nie zadjesz sprawy z tego, jak destrukcyjnie to wpływa na psychikę. Tym bardziej, że dzieciaki dokuczają zupełnie bez powodu. A poza tym takie dokuczanie to ewidentny brak wychowania i chamstwo- najgorsze z mozliwych. a jesli ty robilas to w nawet w liceum- to gratuluję osobowości.

Gość możecie jej gadac a ona swoje
Bo, socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie