Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolna nauczycielka

Dlaczego niektorzy ludzie bronia szkolnych nieudacznikow?

Polecane posty

Gość nauczycielko wsadzil ci ktos
juz kiedys kosz na leb????? pewnie bys sie cieszyla ze takich masz obrotnych uczniow a nie ciamajdy co szanuja nauczyciela??? debilka jestes i tyle.

No mlodziez w liceum nie dokucza bez powodu, to juz sa dorosli ludzie. To tak jakby ktos byl gnebiony w pracy, tez byscie mowili ze ktos bez powodu im dokucza?

lubie gdy mnie taki hardy untownik - uczen grzmoci na oczach tych nieudacznikow-rowniez uczniow.

Gość ha ha dorośli ludzie
I oto ostateczny dowód na to, ile masz lat. Nie mam nic przeciwko nastolatkom, wręcz przeciwnie, ale dorosłymi to nazwać ich mogą tylko oni sami.

"1. Z urny w której jest 7 kul białych i 3 kule czarne losujemy 2 kule bez zwracania, następnie kule zwracamy. Obliczyć prawdopodobieństwo tego że przy trzykrotnym losowaniu według podanego schematu co najmniej 2 razy wylosujemy obie kule czarne" Pani nauczycielko matematyki rozumiem, ze to zadanie jestes w stanie obliczyc w 1 min? ;) Jaka jest odpowiedz? Prosze o pomoc mam zad.dom. na jutro a moja matematyczka jest socjopatka :D

Gość 4341234124
szkolna nauczycielka- na pewno nie jesteś żadną nauczycielką to po pierwsze. Po drugie, zdarza się że takie znęcanie kończy sie jak w jednej szkole w USA- że dwóch gości zmówiło sie i jednego dnia weszli z bronią, strzelali do wszystkich i wszystkiego co się rusza. Zabili wiele osób. W myśl twojej filozofii-można by tez uspawiedliwiac gwałty, mordy, kradzieże, w końcu zwycięża silniejszy? A zresztą g... prawda. Bo wielu szkolnych znęcaczy kończy w więzieniach i poprawczakach, a ich ofiary kończą dobre studia, znajdują dobrą pracę...

Gość autorko podobno zjadasz
i nauczycielke wcielo :D :D :D gdzie tam ona i rachunek prawdop. :D

Gość autorko podobno zjadasz
poszla wciagnac nastepna koze z noska :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sama jesteś największą nieudac
znicą życiową szmato pierdolona

Gość misia b
To własnie tobie ci "niudacznicy" powinni włożyć kubeł na śmieci na twój pusty i głupi łeb - jesteś pusta jako człowiek, a jako pedagog - bez komentarza, a ci "bystrzejsi" powinni spuścić ci powietrze z kół twojego samochodu, a później napisać coś miłego spreyem na masce samochodu-szkoda mi ciebie, życzę ci by twoje dziecko kiedyś w szkole też było "bystre".....żali mi ciebie pusty człowieczku.